Contabilitate nu este doar pentru afaceri

Contabilitatea termen lung este suficient sa trimita oameni care ruleaza pentru coperta. De ce este ca, în toate sarcinile de afaceri pentru a efectua, acesta este cel mai popular atunci când vine vorba de amânare? Stim cu totii importanta de a avea o imagine clara financiar a activitatilor noastre de afaceri. Dar ceea ce despre vietile noastre personale? În ceea ce priveste contabilitatea dintr-o perspectiva personala, multi considera aceasta sa fie pur si simplu "buget". De fapt, acest lucru n
Deci, intrebarea urmatoare este modul în care doriti instituie un sistem eficient de evidenta contabila gospodarie? Ei bine, am sa-ti arat.

Mai întâi, sa incepem cu inceputul, care este sursa acestei date. De exemplu, sursa noastra majora a venitului per gospodarie este de la salarii sau veniturile de afaceri. O sistemul contabil buna ar fi conturi bancare separate, de a primi venit. Orice cheltuieli asociate cu câstigurile ar fluxul, de asemenea, prin intermediul acestui cont. Poate parea un pic redundant, totusi, se face un proces curat atunci când vine vorba de urmarire surse.

Apoi, orice informatii de la aceste surse ar trebui sa fie pastrate în fisiere proprii sau foldere. Articolele primite prin e-mail ar trebui sa fie imediat sortate si depusa în conformitate cu categoriile lor. Pâna acum, puteti vedea deja din importanta unui sistem eficient de evidenta.

Odata ce datele au fost primite, pe lânga trebuie sa introduceti aceste informatii într-o foaie. Astazi, cei mai multi oameni utilizeaza software-ul financiar pentru a realiza aceasta sarcina. Eu de multe ori referire la QuickBooks deoarece Este alegerea mea de software atât pentru afaceri cât si personal. QuickBooks dispune de o linie a produselor software orientat catre nevoie de dvs. specifice. Chiar si pe cele mai de baza ale nivelurilor, software-ul este usor de manevrat. Pentru software-ul financiare personale, nu mai este nevoie sa înteleaga debite si credite. Acesta este locul unde majoritatea oamenilor obtine confuz. Veti lucra, direct din contul dvs. bancar. Software-ul are chiar caracteristici pentru a urmari alte elemente cum ar fi investitiile, proprietatea si conturile de retragere. Cea mai mare sarcina de aici este de a face sigur decat tine pastra fisierele actualizat. Regula este de a actualizare bazata pe numarul tranzactiilor pe care o produce pe o baza lunare. 000-100 tranzactii, puteti actualiza fisierele dvs. lunar. 100-250, trebuie sa va actualizati fisierele mai des, probabil pe saptamâna.

Dupa ce au organizat toate informatiile dvs., de la primirea la înregistrarea, acum este momentul sa analizam datele pentru a face anumite decizii cheie.

Eficientizarea finantelor menajere este un proces important si trebuie sa fie manipulate cu accentul si aceeasi energie ca si cum ati face afaceri. La urma urmei, imaginea financiara este cadrul familiei tale.

No comments:

Post a Comment