Globalizarea si aparitia de viteze monopolizarea Economic Nerespectarea

chirias Capitalismul de baza cererii si a ofertei necesita un mediu sanatos de concurenta. Multe dintre miscarile calculata fata de o piata globala, care au subminat locatar. Într-o arena de concurenta, nu exista obligatia de a fi câstigatoare, si guvernele folosita pentru a reglementa ca a preveni monopolurile de la consolidarea controlului în sectoare de piata.

La nivel national, de consolidare a fost loc la rate în crestere pentru ultimii 20 de ani. Îti amintesti de mama vechi si pop Hardw
La scara globala, exista "câstigatori", care sunt preluarea de aprovizionare cu alimente lume. Industria miniera de aur pentru a carbunelui, este consolidat prin intermediul fuziunilor si preluarilor. Multi dintre guvernele lumii au reusit recent introducerea a diverselor interese ale bancilor de investitii în mîinile centralizate, fara a mai mentiona AIG.

Ce înseamna acest grabire tendinta continua si prevesti pentru sistemul capitalist? Nu mai este în natura predominant capitaliste. Pentru a continua, teoretic, ca si cum acesta este mai cerseste pur si simplu dezastru. Acolo trebuie sa fie un angajament de a proteja preceptele fundamentale pe care cel mai bun sistem dovedit de Economie se bazeaza, dar se poate întâmpla asta?

Globalizarea va continua, iar noi trebuie sa continue sa partener cu fortele care au angajamente de ideologii economice care s-au dovedit a fi esecuri. În Occident, am facut pasi în trecut, care au inhibata, desi nu eradicate grefa si a coruptiei, însa acum suntem închirieri noastre scuturi de protectie stabilite în acest sens,. Au fost rezultatul sa permita monopolurilor de a apuca de control, si în pozitia care rezulta din puterea autonome, aceste organizatii au fost subminarea bazei noastre economice cu lacomie sacrificiu, individualist.

Statelor Unite ale Americii este înca puterea dominanta militare si economice din lume, desi, desigur, nu de scala bucurat anterior. Mentinerea acestei pozitii, însa reduse, implora ca ambarcatiunea SUA o abordare noua care va va proteja natiunii noastre de la ruina economica în continuare.

Capitalismul a lucrat în trecut, si acolo Mai a fi niste confort mici în trecut, dar nu este de lucru acum, în mare parte datorita existat o vânda din principiile de baza este. Va permite o economie globala la elementele fundamentale ale capitalismului sa fie re-afirmat într-un grad necesare în conservarea sistem? Daca nu, va permite sa gaseasca o cale mai buna înainte de prea târziu.

No comments:

Post a Comment