Ce inseamna va financiar viitor Sustine pentru tine

De locuri de munca de securitate

de securitate de munca este grav declin chiar mai mult doar uita-te la stiri, de curand Ford, unul dintre corporatii noastre conglomeratului majora a anuntat închiderea uneia dintre e plante cel mai bun producatoare. Aceasta este o veste devastatoare pentru industria auto si chiar mai mult la multi lucratori angajati acolo. De mii de angajati vor fi pierde principala lor sursa de venit, cu cele mai multe neavând nici o copie de plan sau o sursa de venit pentru< a sustine stilul de viata a familiilor lor si a traiului. Ce viitorul lor financiare detine pentru ei?

Familii

Familiilor si persoanelor fizice din întreaga lume trebuie sa aiba un spate sus plan de a asigura traiul lor financiare, chiar daca au un plan bun 401k. Aceste zile este evident ca 401k planurile nu sunt prea sigur. Chix Enron dovedeste acest lucru, împreuna cu alte companii faptele financiar gresit ca a avut loc acum câtiva ani. Familii si persoane ar trebui sa aiba propria afacere, daca este part-time, full-time, chiar sa creasca si la asigurarea stabilitatii lor financiare. De oportunitati atât de multe global disponibile, care sunt low-cost, iar unele chiar gratuit, este o simpla decizie daca trebuie sa adera sau nu. În cazul în care posibilitatea este legitim, care încearca nu ar te-a ranit financiar. Cu toate acestea, daca va decideti sa se alature o companie de marketing retea sau de a începe afacerea dvs. proprie de servicii pornind de la zero da cel putin 2-5 ani de tine de lucru activ de afaceri în scopul de a vedea unele rezultate concrete, cu oportunitate.

Pentru familii cu venituri mici, oportunitati de libere si low cost care ar trebui sa devina o parte esentiala a portofoliului lor financiare astfel încât sa poata construi o retea financiara, care poate produce venituri vitale fluxurilor de traiul familiei. Aceste posibilitati poate aduce în cantitati mici de venit, dar o retea de 10 sau mai mult poate fi o suma substantiala de venit suplimentar pentru tine si familia ta. Pentru a va proteja, ar trebui sa aveti un avocat revizuire posibilitatea de a se asigura ca este într-adevar o ocazie de afaceri legitime. Pentru o lista de oportunitati legitime gratuite si joasa merg la http://www.gtsexpress.com/dgm/programs.php (low cost la oportunitatile de liber). Sa cresti venitul dumneavoastra prin crearea sau construirea unei retele de oameni ca la minte. sa introduca Pur si simplu posibilitatea de a altor familii mici venit în comunitatea dvs. si le arate cum pot face acelasi lucru pentru a adauga sursele suplimentare de venit pentru gospodaria lor. Dupa un an de a face acest lucru în mod constant, familia ta poate sa se trage, din consola cu venituri mici pentru binele contribuind totodata alte familii cu venituri mici în acest proces. Este un total câstig-câstig ocazie.

Downsizing (o solutie Corporate)

O provocare corporative - oprire în afara de stabilire a lucratorilor fara a le da modalitati viabile de a înlocui principala lor sursa de venit, i ajute sa înceapa si sa rulati propria afacere. One mod serios si profitabile vad ca o reducere corporative pot fi benefice atât pentru angajatului, precum si de afaceri este de a încorpora o casa de afaceri pe baza de pornire si de program de formare. Angajatul poate ajunge în care vor ajuta angajatului de a continua sa câstige un trai si ca va da compania corporative un procent din profiturile angajatului. De exemplu, compania corporative XYZ prevede off 2.500 de angajati oferindu-le un pachet de compensatii mic de 35.000 dolari, sau orice este necesar, si ofera sa le instituie si tren-le sa îsi conduca propria afacere domiciliu pe baza de care pot beneficia de comunitatea în care acestea vii. În momentul de concedieze, compania poate prezinta apoi o lista de oportunitati de afaceri de origine bazate pe care le-ar ajuta angaja de obtinerea înfiintat si instruiti. Spre exemplu, compania XYZ corporativ cu mediul de constiinta si ajuta comunitatea cu proiecte de mediu pe an. Societatea se poate alinia cu o companie de marketing de franciza retea sau care promoveaza produsele ecologice si servicii. Semnele de corporative compania sus ca un afiliat sau partener cu compania pentru a redirectiona acesti angajati nou loc de munca pentru societate si oferta de formare completa si pornirea de ajutor. Aceste acelasi 2.500 de angajati micsorat pot opera acum si rulati propria afacere pe care compania XYZ corporative îi ajuta sa înceapa. Angajatii pot rula Aceasta noua companie separat pentru a ajuta societatea corporative adus venituri noi si a le ajuta sa ramâna în întreprinderi si sa ma întorc la solvabilitatea financiara.

Fondurile din aceasta noua sursa de venit pot ajuta fondul de alte proiecte si sa furnizeze alte beneficii angajatilor. Noile facilitati ca un nou centru de daycare angajat, un centru sanatatii angajatilor, sau o cafenea angajat, etc poate veni de la aceasta noua sursa de venituri. Aceste fonduri pot oferi chiar si pentru acoperirea de asigurare mai buna si politici pentru angajati. The 2.500 de angajati downsized nu trebuie sa mai fi o sursa de venit pentru companie. companii reducere ar trebui sa ofere aceasta optiune pentru toti angajatii acestora micsorat pentru a arata angajatilor care ajuta societatea sa se dezvolte si sa prospere ca îngrijirile corespunzatoare lor societate si multi ani de loialitate si ca societatea este dispusa sa arate loialitatea fata de ele. Daca o companie trebuie sa downsize de ce nu face experienta mai gustos pentru toate partile implicate. Reducerea de 20% din nou proprietar afaceri de origine bazate pe va ajuta sa începeti ar putea dovedi a fi o solutie viabila pentru toata lumea. Este cu siguranta, poate usura durerea pierderii locului de munca este un pic mai usor sa le ia.

Oportunitatile pe care societatea XYZ corporative pot utiliza sunt:

1. produse de mediu / servicii

2. Medical Transcrierea

3. Office si de start, servicii de curatenie

4. Network Marketing

- Produse de sanatate

- Servicii de telecomunicatii

- Domiciliu pe baza de calatorie agent

- Si multe altele ...

producatorii auto înfiintat alte companii auto de a vinde alte modele auto in afara de modelul principala care le-au facut atat de faimos si profitabile. Acest concept de lucrari mari si cei mai multi oameni nu stie ca producatorii de automobile nu doar face si vinde modelul lor de automobile principale dar face de fapt si sa vânda alte modele ca Toyota face si vinde Nissan, Altima, Solaris, a Lexus si punerea lor în Modelul principal Camry, plus altele. Pur si simplu sa ia acest concept si acelasi aplice prezenta pentru oameni, locuri de munca, si oportunitatile si sa le ofere angajatilor le reduca. Ce se intampla daca Toyota de a înfiinta societati independente care ajuta angajatii lor redimensionate pentru a configura si a alerga lor de afaceri de origine bazate pe propria dintr-o lista a oportunitatile pe care le contribui la formarea noii lor someri fosti angajati începe. Acest lucru poate fi chiar o parte a pachetului de încetare a acestora. Ford pot utiliza aceasta idee despre acum. Seth Godin a declarat cel mai bine atunci când a afirmat el, "In schimb, viitorul apartine poporului pentru afaceri interne, care ofera o gama larga de solutii specifice, extrem de oameni care chiar le doresc," Acasa Business Magazin, august 2006.

Comunitatea Îmbunatatirea si siguranta

Companiile care partener cu libere si low cost Network Marketing Franciza si companiile pot stabili, angajatii lor nou micsorat, in aceste companii. Apoi le-au construi organizarea lor independenta în comunitatile cu venituri mici si sa ajute locuitorii din acea comunitate de a se ajuta lor cu situatia financiara în loc de valorificare a drogurilor si / sau furtul din comunitatile mai bogate. Ex-angajatii pot ajuta familiile cu venituri mici pentru a câstiga mai multe venituri, daca doresc, sa faca acest lucru. Sprijinirea familiilor cu venituri mici sa câstige mai mult în cele din urma poate ajuta la reducerea gradului de crime în ambele comunitati. De exemplu, compania principala puteti utiliza sau înfiintarea unui birou de formare care micsorat / proprietar de afaceri pot utiliza pentru a instrui si de a recruta cu venituri mici individuale cu privire la posibilitatea de care a costat numai 10 dolari pe luna pentru un produs sau serviciu.

Compania ocazie trebuie sa fie o companie globala, astfel încât agentii cu venituri mici independente pot dezvolta afacerea lor de la nivel global ajutând alte comunitati cu venituri mici sa faca acelasi lucru. Daca societatea corporativa are o instalatie sau face afaceri în aceasta tara le pot folosi angajatii micsorat din aceasta tara sa faca acelasi lucru sau au agenti cheie mergem pe la aceasta tara sa ajute instituie posibilitatea strainatate. Acest lucru ar fi foarte util si succes daca ajuta la reducerea saraciei si crime în comunitatile cu venituri mici. Ajutor opreasca ciclul celor bogati se îmbogatesc si saracii obtinerea mai sarace. Începe ciclul celor bogati sedere bogati si saraci devenind mai financiar stabil. Infractiuni de furt în cartierele sunt mai multe sanse sa scada cu programe care ajuta familiile sa câstige mai mult. Eu nu vorbesc despre asistenta publica, programe de ajutor social si astfel, deoarece aceste programe nu s-au fost ca de succes, si multi oameni aceste programe ieftin. Acesta este un nou mileniu iar afacerile au nevoie de a face afaceri modul în noul mileniu.

No comments:

Post a Comment