Sfaturi financiar Utility (partea 1)

Obtineti sugestii de utilitate pentru libertatea de a va îmbunatati situatia financiara ca gestionarea adecvata a stabilitatii your finantare este foarte important pentru tine de vedere strategic. Având în vedere ca va economisi bani, se va face eligibil pentru a explora posibilitatile de mult mai mult, facându-te stabil în ceea ce priveste aspiratiile tale obiectiv realizarea si-mai presus de toate "Totul se învârte în jurul banilor si cercuri, daca aveti în suma de satisfacator printr-un plani
Pentru confortul dumneavoastra, se împart în 3 nivele.

1.Nivelul prima; Starteri

a) Lipirea de tine buget.

Efectuarea unui buget si apoi stau credincios cu ea sunt doua poluri opuse, care sunt greu sa raspunda. Deci, dvs. va utiliza puterea de a va convinge ca, pentru folosul dumneavoastra prima si de bunastare a persoanelor dependente de tine, acest lucru trebuie sa fie facut asa cum doriti. Care este ca mai întâi va face un buget, care este o idee de a câstiga si cheltuielilor, si apoi tot ceea ce deduc din el, grav stick de catre aceasta. Utilizarea unui program pentru calculator, sau un creion sau nimic de a face unele schita a bugetului dvs. propuse.

Unele lucruri ar trebui sa fie pastrate în minte în timp ce face un buget, de exemplu, nu este distractiv si trebuie sa fi foarte grave despre ea, nu supra-depaseasca în materie de bani, ci mai degraba pentru a merge mai jos de linia. De exemplu, ai facut un buget de 100 $ câstig de 10 zile si 40 $ cheltuieli si o reducere de 60 $. Este atât de simplu, dar problema este, ca fara de 100 $, suma cheie, bugetului general nu reuseste si daca credeti ca puteti sa-le in 10 zile si se bazeaza pe "poate" "poate" "va", le faci unui buget, atunci este nebunie pura si altceva. Fie practice si nu doar ipotetica si un om de calcule nici o valoare, la toate. Doar ca numarul de suma care este în mâna si o data tu a face un buget, urmati place divina o declaratie.

) Fonduri de urgenta.

Am fost în picioare, în mijlocul drumului, a fost 2:00 si noaptea a fost rece cu masina mea blocat în acest loc oribil si am uitat portofelul meu de acasa, iar acum blocati în aici aproape mor de foame, frig si gânduri alte infricosator natura ... Evitati astfel de situatii, sau situatii similare mult sau total opus cu doar cu "de urgenta fonduri". Banii nu trebuie sa fie doar în portofel, acesta poate calatori cu tine în sosete dvs., barci si chiar lenjerie (eu prefer lenjerie desi). Cu alte cuvinte, fondurile de urgenta includerea în bugetul confera siguranta si mult mai aproape de realitate. Ar trebui sa întotdeauna "aloce bani de urgenta pentru situatii de urgenta" în afara bugetului interne si nu trebuie niciodata sa ia bani din fondurile de urgenta decât daca si pâna când va confruntati cu adevarat unul.

Nota: Oferirea de bani la un prieten fata ta pentru acoperirea pierderea ei, fie pentru ca mama ei a fost bolnave sau cheltuirea banilor, atunci când au mare nevoie sa beti sau orice de somn sau situatie precum "nu este deloc o urgenta".

c) sa cheltuiesc mai putin decât ati câstiga sau câstiga mai putin si sa petrecem nimic.

Ei bine, daca o faci, mod evident, veti economisi bani si economisirea de bani este cel mai misto lucru de pe planeta daca sunteti câstiga cantitati uriase de dolari. Dar, daca sunt deja castiguri mici, atunci este de economisire a nu "potrivit" atunci ar trebui sa fie greu în acelasi loc de munca sa fie modernizate pentru cresteri salariale sau parasiti el, lasa sa demisioneze si gasi un nou unul. Sper sa urmeze punctul meu, care o câstiga 500 $ luna 50 $ si salvarea nu este egal, prin orice mijloace pentru a câstiga 3000 $ si a cheltuielilor de 2500 $ 500 $ si de economisire.

Concluzie, daca ati câstigat mare daca tu a salva câstiga scazut nu exista nici la salvarea tuturor, deoarece este aproape de cheltuieli reduse.

d) alerga spre ceva de-a fi lovit.

Aceasta poate parea aflata in deriva and nebun, dar acesta este absolut bazeaza pe fapte si cifre. Legea treilea Newton afirma faptul ca, pentru fiecare actiune exista o reactie egala si opusa si în terminologia noastra se aplica pe "stabilirea unui obiectiv" si "lovindu-l cu înversunare". Asigurati-fixa obiective în viata dumneavoastra si toate actiunile tale, de economii si câstiguri financiar trebuie directa catre atingerea acestui obiectiv special. O viata fara tinta ca viata atlet care aude astfel semnalul de rulare si acum graba în toate directiile without orice linie de finisaj special. Sfârsitul final este realizarea de mijloace.

Concluzie.

Acest lucru este prim nivel, care este pentru începatori. Odata ce ati realizat ca, apoi, nu exista intermediar si la nivelul prealabil cu complexe de mult si de calcul bazate pe sfaturi. Oricum, a lua un bun început si viata ta este deja schimbat daca luati doar initiativa acum.

No comments:

Post a Comment