Secretele stravechi de a face bani

A face bani este o arta straveche. Chiar si înainte de bani a fost inventat din nou în anii 1500 când bancar a fost inventat, oamenii tranzactionate în valoare. bani Deci esenta este o reprezentare numerica a valoare. Înainte de a bancare fost inventat, de bani a fost detinuta si controlata de catre monarh. Monetariei regal produsa monede din aur care era cântarita si egale în valoare aur era din. Cu toate acestea, peste sute de ani, poporul a dat seama ca acest aurul poate fi depuse si ras off.< Barbierit un pic din fiecare monede de aur, inainte de al folosi într-o tranzactie le-a permis sa se topeasca de stabilire a aschiile si folositi-o ilegal. Monarhiile tuturor tarilor esuat a gasi o solutie la aceasta dilema si acest mers pe de sute de ani.

Aur fost metal prima pretioase atribuit de autoritatea sa reprezinte valoarea si este acest cuvânt "VALOARE" Vreau sa va pastrati ochii pe. Asa cum astazi, nu putem mânca o factura dolar sau somn temeiul acestuia sa ne dea adapost, moneda aur regal nu puteau fi utilizate sa fie mâncat. Deci monede aur si astazi factura dolar nu au o valoare intrinseca pe cont propriu. Nu puteti It Ride, somn în ea, manânce acesta, sau chiar lua cu tine. Toti banii nu este valoarea conta în un caracter numerica zecimal. Deci, va permite sa locuiasca pe aceasta revelatie minore.

Sa presupunem ca vrei un milion de dolari. Vrei un milion de dolari sa cumpere o casa frumos, lua o masina racoros si merge pe vacanta. Puteti face toate aceste lucruri, cu un milion în numerar, frig tare. Dar asteptati un minut ... unde nu valoarea resedinta? Daca banii, cum tocmai am stabilit este reprezentarea numerica a valoarea, daca este valoarea? Aceasta este uimitoare. Banii, de milioane de dolari sedinta acolo, pe masa din bucatarie dvs., în facturile de dolari, reprezinta toate acele lucruri pe care tu value! Puteti uita la ca banii si nu va fi pus în uneltele si fi condus. Ea nu are o usa so tu poti introduceti-l si somn în ea.

Singurul motiv pentru care banii are valoare pentru ca sunt miliarde de alti oameni care sunt de acord, cu perceptia ca aceasta milioane de dolari are o valoare. Daca acestea nu acord, nu puteai l petrece pentru valoarea reala. Acest lucru devine interesanta. Deoarece ce avem efectiv stabilit este ca valoare este alta parte si singurul motiv bani are valoare reprezentationale este deoarece oricine altcineva acord cu tine. Oameni din întreaga lume truda zilnic a obtine unele bani. Ei lucreaza în locurile de munca pe zi si sa îsi asume riscuri de orice fel pentru a obtine unele moneda de reprezentare a valorii astfel încât sa poata cumpara alimente, adapost si alte lucruri.

Oameni bogati stiu acest lucru. Desi majoritatea truda pentru reprezentarea valoarea, oamenii bogati caute valoarea reala. Ei a lua it pentru mai nimic si sa vânda l bucata cu bucata pentru persoanele cu valoare de reprezentare (banii de hartie) La fel ca banii de hârtie, care este valoarea de reprezentare, valoarea reala, de asemenea, depinde de acordul cu ridicata pe valoarea. Valoarea resedinta în nevoie umane. Emotion si încheierea logica este unde valoarea reala resedinta. Dvs. estimarea propria a ceea ce este valoros si cea a oricine altcineva este ceea ce constituie valoare intrinseca, valoare care ati parte cu bani a obtine. valoarea Deci reala ca banii reprezinta resedinta cu individuale. Daca exista indivizi suficient ca asemenea, de acord cu estimarea acestea aduna în numar pentru a forma o piata.

Nevoie provine din una umane cinci simturi. aprecierea Visual de valoare, apreciere auditive de valoare, Kinetic (touch) aprecierea valoare, olfactiv (mirosul) aprecierea valoare si gust. Dar exista un angajament saselea,. Al saselea (angajament) poate fi o combinatie sau doar una din cinci simturi. Este acest element de angajare care face o concluzie de valoare si are, prin urmare, în valoare monetara. Angajament este unde mintea percepe valoare intrinseca sa fie valoreaza mai decât valoarea reprezentationale ati în buzunar si urmare veti fi dispus sa parte cu ea în schimbul pentru valoarea reala.

Ce înseamna toate astea sa va si cum va ajute sa bogatiei. Care ar trebui sa fie evidenta. Wealth este creat de asigurarea valorii reale si de vânzare l altora în schimbul a vehiculului depozitarea valoarea de reprezentare, nici bani. Când stocati averile tale creste prin interes si apreciere de capital.

Punctul este acest lucru, valoarea intrinseca se bazeaza pe perceptia omului ale altora. Acesta fiind cazul puteti crea valoarea din aerul subtire si face merita banii.

No comments:

Post a Comment