Un seif de Investitii strategie

Dupa ani de câstiguri de piata fara precedent The Meltdown financiare recente care a provocat investitorilor la nivel national sa te trezesti, cu o mahmureala financiar cap-divizare. Crede-ma, stiu durerea ta.

Cea mai rea a fost de a lua o pierdere de 90 la suta în timp ce revin la un fond de tehnologia reciproca. Cine ar putea au prezis ca un fond bine-rula ar putea pierde? A fost gestionat de top notch, managerii educat la Harvard. Ca un ranit o multime. bani reali salvat peste ani si a pie
Siguranta investitiilor dvs. devine din ce în ce mai important in aceste zile. Investitorii doresc sa fie capabil sa anticipeze întoarce decente în piata de capital, dar piata le ia pe o plimbare cu roller coaster, care ar fi invidia orice parc de distractii. Intr-o zi este o crestere a 200 punct si setarea un nou record pe Dow, apoi urmator o rufe 300 punct care ia sase saptamâni sa se scuture.

Daca esti ca mine, tu ai luat ca mai plimbare decât o data-a lungul anilor. Aceasta sa intamplat intr-o mare fel de doua ori în ultimul deceniu în pace!

Seria de cote înalte si toarele va poate lasa cu un sentiment de neajutorare. Cum poti sti daca o companie este gatit cartile? Cum poti anticipa daca va exista un alt atac teroriste, care va paraliza tara noastra pentru luni? Cine are un glob de cristal care poate dezvalui atunci când colaps urmator de pe piata financiara va spala peste noi? Ori de câte ori aceste cicluri a lovit norocul cu caracter personal sunt sterse într-o clipi din ochi.

Posibil sa vi se gândesc, "Deci, ce altceva pot investi în?"

Raspunsul este de a investi în imobiliare reale ... dar poate nu în modul în care prima vine în minte.

imobiliara este un activ care veti vedea si atinge, este asigurat, si produce venitul lunar. Punct de vedere istoric este una dintre cele mai sigure investitii disponibil si exista mai multe modalitati de a începe. Iata câteva:

1) "speculator" abordare - ai putea deveni un imobil "speculant" si cumpara proprietati cu speranta ca vor merge în sus, în valoare si va permit sa se bucure profiturile neasteptate atunci când vinde. Desigur, acest tip de abordare are o cantitate mare de risc, care a lasat un numar mare de speculatori, care au fost consumate cu "Rasturnarea Frenzy" pe parcursul ultimilor ani într-un loc foarte dur atunci când piata se întoarse si nu a favorizat abordarea lor de investitii.

2) Abordarea proprietar - un nivel mai traditionale, ai putea cumpara o casa, duplex, sau construirea apartament mic si chirie proprietatea afara. Peste timp, ca sa colectati chirie chiriasii vor achita ipoteca. Acest lucru nu ia ceva timp, munca si experienta. Aceasta abordare este destul de sigur si poate duce la un profit bun, atât pe termen scurt si lung. Dezavantajul este ca poate fi o cantitate mare de timp necesare pentru a face acest lucru.

Acum, ce se întâmpla daca va aflati în mare grup de peste 200 de americani de milioane de care doresc beneficiile de a investi proprietati imobiliare, dar nu au timp liber sau comportare tare-nas necesare pentru a fi un proprietar de succes? În acelasi timp, nu ca si cunoscut ca la primele doua metode, exista o abordare treia.

3) Metoda pasiv - acest stil de a investi este cunoscut ca face "Împrumuturi privare de Ipoteca". Privat, creditele ipotecare, atunci când configurat corect, poate furniza portofoliul dumneavoastra, cu un randament excelent în orice piata imobiliara. Sus, jos, plat ... nu conteaza cu adevarat.

Modelul investitii este simpla. Tine direct de bani de împrumut, la o foarte scazut de împrumut la valoare, fata de o bucata de bunuri imobiliare. Debitorului este de obicei un proprietar veteran încercat-si-adevarat ca are un portofoliu de proprietati de capital bogate si, de asemenea, este familiar cu INS-si-outs de a gasi chiriasi si gestionarea de proprietati de închiriere.

întoarcere vine în forma platilor de dobânzi din împrumutat dvs. si fiindca tu stabili termenii împrumut împreuna puteti avea platile veni regulat sau au le laminate în împrumut si platite în una suma forfetara când termenul împrumutului este de peste.

De a va oferi, cu siguranta doriti, investitia este asigurata de o ipoteca prima. Atâta timp cât urmati de bun-simt practici de creditare, atunci va puteti bucura de un grad de încredere în investitiile dumneavoastra ca piata de valori nu poate furniza.

Privare de creditarea ipotecara este un vehicul care poate va ajute sa recupereze rapid din pierderi dure piata de capital. întoarce Folosind aceasta abordare, puteti realiza mai mare de 10% si niciodata nu sa chemat sa stabileasca o conducta de permeabil. Din pacate, majoritatea investitorilor nu sunt chiar constienti aceasta oportunitate exista.

Acum, ca ati citit acest articol, nu poate pretinde ignoranta ca o scuza. Opri ceea ce faci si începi sa cauti pentru cineva care nevoie de un credit ipotecar privat cu care poti face afaceri cu. Gasiti un proprietarul la tau local asociatia reale investitor imobiliare, lovit o partida de golf împreuna, si vezi daca are sens sa faca afaceri împreuna. actiona si de a face investitii prima ta. Start mici în cazul în care face sa te simti bine, dar a începe.

Imposibilitatea de a lua masuri va pune în pericol de a lasa glisati la partea de jos a de-a face lista. Daca acest lucru se întâmpla, intr-un an vei întreba de ce lucrurile nu s-au schimbat de tine financiar.

No comments:

Post a Comment