Insulele Cook Offshore bancar

Insulele Cook sunt un loc frumoasa pentru Investirea Tax Free Si Banking Offshore.

Probabil una dintre caracteristicile cel importante cerute unui paradis fiscal, este frumusetea. Dar daca un investitor este de planificare asupra cheltuielilor în orice moment în regiunea în care fac lor bancare, Insulele Cook ofera un cadru frumos pentru investitii scutite de impozit. Care este în acelasi timp greu o criterii importante, este ceva de luat în considerare.

Insulele Cook constau din 15 insu
Timp ce Engleza este limba oficiala, insularii nativ sunt strâns legate Maoris Noua Zeelanda atât în cultura si traditiile si vorbesc Maori precum. exporturilor agricole de perle negru, copra si citrice sunt bazei economice majore si are aproape 1/3 ale populatiei. ajutor Externe a compensa deficitelor comertului sunt prin bani furnizate de guvern Noua Zeelanda.

Insule au lor parlament propriile suverane, cu puterea politica necontestat. Cu Sistemul legal este bazat in drept comun engleza, Parlamentul adopta legile puse în aplicare. Insulele Organismul Democrata conducere alcatuit unei adunari legislative 25 membru, un prim ministru si prim cabinetului ministri. Capitalul este orasul Avarua, situat pe Insula Raratonga. Regina Zeelanda este înca detine pozitia ca sef al statului acolo, datorita prea legaturile strânse Insulele au în ambele locatie si economie.

Anularea frumusetea tropicale din Insulele Cook, atmosfera lor de afaceri pare sa favorizeze nerezidenti care sunt în cautarea unui impozit paradis libere în care pot investi banii lor. Insulele Cook au devenit sinonim cu ridicat tranzactiile profil bancare offshore si încorporarea offshore. Cu nici taxe, fiind percepute asupra câstigurilor de capital si a veniturilor, precum si lipsa unei impozitului pe succesiune, aceste insule s-ar parea locul perfect pentru mutarea bani offshore.

Insulele Cook au legi limitând actiunile timp poate fi luate împotriva activele încredere, si legile Insulelor suprascrie legislatiilor alte tari în materie transferul de proprietate la un încredere

Aceste lucruri, de-a lungul unui organism de reglementare favorabil din afara cine investitii pot îmbunatati doar economiile insulei si în limba engleza bancar comunitar vorbind, face Insulele Cook parea ca un loc ideal pentru investitii bancare offshore în amestec cu o vacanta tropicala de lux.

No comments:

Post a Comment