Adevarurile Si Mituri Despre apr's

Ce înseamna cu adevarat Contine

DAE este, în general gasit reclama alaturi de rata a dobânzii afecteaza de capital, care este împrumutat. Este un numar similar, dar nu afecteaza platile lunare. Am putea defini DAE ca un numar compus care include rata dobânzii plus unele alte taxe, si nu toate creditorii includ cele aceleasi în apr lor.

Obligatie

De "Federala adevarul în creditare" lege cere tuturor creditorii sa informeze apr lor în timpul publicitate o rata. Aceasta explica de ce hot
Care taxele sunt incluse?

În primul rând, nu este taxa de împrumut de procesare, care pot fi considerate costuri administrative. Apoi, este taxa de subscriere, care este costul de evaluare a riscului de un debitor special, si a lui / ei si conditiile de calcul a termenilor adecvate pentru împrumut. De asemenea, pregatirea este inclus taxa documentul, ca si de asigurari ipotecare.

Unii creditori includ, de asemenea taxa cerere si un asigurare de viata pentru îngrijirea pentru platile în caz de moartea împrumutatului. Deci, cum putem vedea, exista condimente multe suplimentare care afecteaza rata dobânzii, sa soseasca final la o apr. determinata.

Confuzie

multi creditori sunt, de fapt confuz si nu prea stiu de elementele cuprinse în aprilie lor. Acest lucru se datoreaza faptului ca DAE sunt calculate de catre un program software. De asemenea, in functie de programul folosit, au un numar sau altul. Cauza reala a acestei confuzii este ca DAE nu este clar definit.

Nu judeca un împrumut

Un împrumut nu poate fi initial judecat pe DAE singur, special daca sunteti compararea a doua împrumuturi perioadelor diferite. Un credit 20 ani ar fi o rata a dobânzii mica decât un împrumut de 30 ani, dar au o mai mare aprilie, deoarece taxele incluse în aprilie sunt distribuite pe o perioada mai scurta.

Un corespunzatoare de evaluare a

O evaluare corecta a împrumut dvs. trebuie facuta asupra cunoasterea rata dobânzii, plus apr. precum taxele incluse SI redeventelor nu incluse. Aceasta poate sunet redundante sa întreb ce este si ce nu este inclusa, dar este singura cale sa fie bine informati si sa faca o cruce-verifica, sa evalueze transparenta acestui creditor în special.

În sfârsit!

Ia nota de toate informatiile si sa faca o harta pentru a putea compara creditori diferite. Numai când nu sunteti sigur care o doriti, este indicat sa se aplice pentru o împrumut. Mai mult doua aplicatii ar putea afecta raportul dvs. de credit, deoarece fiecare un depusa este inclusa în raport. Cererea terte vor avea înregistra celor doua cele anterioare si dau o imagine proasta dintre voi pentru creditor.

Ca o închidere, permiteti-mi va spun ca nu este o chestiune de "temându" DAE sau implicatii sale, doar îngrijirea adecvata sa stiu lucrurile în avans. Un buna pregatire înseamna diferenta dintre o afacere buna si o rau unul.

No comments:

Post a Comment