Certificat de depozit - cunosc faptele despre a face bani

Un certificat de depozit cunoscut mai bine ca un CD este un depozit face pe baza de timp. Ea este un produs foarte frecvente, care este oferit clientilor cooperative de credit si banci.

CD-uri sunt actioneaza similar cu un cont de economii pentru ca va sunt considerate a fi lipsit de riscuri, deoarece un CD este asigurat de catre FDIC. Exista unele diferente în conturilor de economii si CD'S precum un termen stabilite pentru maturitate. CD-ul va avea un termen fix, cum ar fi 3-12 luni si, de
Ce o institutie financiara nu este aceasta va va da o rata mai mare de acord pentru un termen mai lung. Aceasta difera de la un cont de economii pe care, în general, va ofera o rata mai mica, deoarece aveti acces instantaneu la banii.

Cele mai multe CD-uri au doar ratele fixe, dar în unele cazuri, veti vedea bancile care ofera un cucui pâna rata care vor sa fie reglabile. Daca tu a lua intr-o situatie au fost ratei dobânzii este în crestere, atunci veti obtine into un CD care va va permite o ajustare un moment dat.

Este bine de stiut ca exista unele lucruri pe care trebuie sa stii despre ratele dobânzii. În general, daca aveti un volum mai mare de a depune, atunci veti obtine o rata a dobânzii mai mare. Daca aveti un termen mai lung, atunci puteti obtine, de asemenea, o rata mai mare pe durata a CD-ului. Daca ati gasit o banca mai mica de multe ori le va oferi o rata mai mare de a atrage noi clienti.

Practic cum functioneaza un CD este aveti nevoie pentru a decide cu privire la cât de mult aveti de gând sa depuna, atunci când te duci la banca va efectua o depunere. Veti primi apoi o carte care va avea suma depozitului si rata pe ea. Veti primi declaratiile periodice, astfel ca stiti cât de mult va intereseaza au castigat.

Puteti avea, de asemenea, de dobânzi efectuate pe CD platit la tine pe o baza lunara dar sa fie constienti de faptul ca nu vor beneficia de compozitia interes formular. De asemenea, CD-uri au de obicei o suma minima care acestia le solicita sa depuna.

Daca nu aveti bani dintr-CD la sfârsitul termenului, atunci, de obicei, banca va caz de rasturnare pentru un alt termen care a fost la fel ca înainte

No comments:

Post a Comment