Smecherie sau trata? De la crearea Agentiei pentru Protectia Consumatorilor financiare

De consum financiar Agentia de Protectie a face parte din planul presedintelui Obama de revizuire a împrumuturilor si a practicilor de creditare si vor scrie multe reguli noi care vizeaza protejarea consumatorilor în zonele de împrumuturi si de credit.

Casa Comitetul pentru servicii financiare aprobat agentiei în un vot 39-29.

"Aceasta lege a trecut acum un obstacol major, si acest pas trimite un semnal important pentru poporul american ca nu vom fi in stand by si permit firmele mari finan
obstacole obstacol major sau, mai degraba incluse republicanii multe si lobbyist pentru banci si întreprinderile care au sustinut ca în cele din urma noile norme agentia ar strica consumatori ca creditorii ar fi în masura sa ofere mai putine produse sau care au de a percepe mai mult pentru produsele pe care le ofera.

FDIC si Rezerva Federala cântaresc în preocuparile precum si de comentarii care au în conflict de banci, unul care analizeaza respectarea bancile cu protectie a consumatorului si altul care revizuieste o banci conditie financiara. Unii au argumentat faptul ca respecta în conformitate cu normele noi ar intra în conflict cu practicile de sunet.

bancilor Mici si uniunile de credit au avut, de asemenea, auzita vocea si au fost de succes în a câstiga o carte de exceptare atunci când vine vorba de nou-propus normele CFPA.

Presedintele Obama a declarat agentiei, "de consum financiar Agentia de Protectie a va preveni practicile agresive de împrumut si a altor abuzuri si va asigura ca consumatorii beneficiaza de informatii clare pe care o înteleg produsele despre financiara cum ar fi carduri de credit si credite ipotecare."

Factura fost aprobat joi dar a avut amputatii mai multe se asigura supravietuirea.

administratia presedintelui Obama a dorit un mandat pe care bancile oferi ceea ce a fost denumit în continuare "plain vanilla" produse, cum ar fi un credit ipotecar fix 30 ani.

O linie referitoare la masurile rezonabile pentru a se asigura ca clientii sa înteleaga care le cumpara a fost taiat. Democrat a sustinut ca acest lucru era pur si simplu prea dificil sa puna în aplicare.

Ce era incluse în factura CFPA?

-Consumatorului Protectia Agentia ar supraveghea produse comune financiare place ipoteci, carduri de credit, payday împrumuturi si cont de economii termeni.

-Agentia ar putea sa interzica produsele si practicile stabilite pentru a fi "neloiale, înselatoare sau abuzive."

- Agentie ar fi, de asemenea, responsabile de punerea în aplicare a unei legi adoptate la începutul acestui an de catre Congres, care protejeaza consumatorii din cresteri bruste a ratei dobânzii pentru soldurile neachitate carte credit.

- Bancile Numai cu mai mult 10000000000 dolari în active ar cadea sub gestionarea protectia consumatorilor agentiei. Cele mai multe banci si cooperative de credite ar ramâne sub monitor de reglementare.

-Retailerii sunt scutite, ci institutiile financiare care ofera un card de credit magazin-marca sau institutia care ofera finantare pentru acele cum ar fi dealerii auto ar fi în continuare supuse unor norme noi agentii.

puteri-New va fi acordat avocati starii generale sa scrie reguli mai dure cadrul starea lor si oferta crescut executare.

Deci, ce crezi? Va financiare de consum Agentiei pentru Protectia fie un truc sau trata?

No comments:

Post a Comment