Cine decide viitorul cotelor Ipoteca - Rata taxei Hypothecaire

Pentru a alege strategia de credit ipotecar dreptul de care va economisi mai multi bani, va trebui sa înteleaga factorii care creste ratele dobânzii si scade - hypothecaire Rata taxei.

Acesta este un subiect complex si aceasta este explicatia cea mai rudimentare. Daca vizitat o biblioteca sau cautat pe internet, ar gasi mii de intrari pe tema modului ratelor dobânzilor sunt determinate. Ne vom uita la Banca a politicii fiscale din Canada si a pietei cu venit fix (hypotheque).

Un debitor po
ratele variabile sunt determinate de rata Prim - hypothecaire pret.

Tarifele-fixa sunt determinate de pe piata obligatiunilor.

Banca Canadei stabileste o rata de baza care determina rata prim ca bancile majore canadian va stabili. Rata principala este apoi utilizat de catre aceste banci si creditorii alte ipotecare de a stabili tarifele variabile credit ipotecar.

Tarife Variabila:

Daca numai uita-te la rata variabila vi se administra în ziua rata este fixa, nu vedeti întregul cost de împrumut acasa. De exemplu, daca sigure unu 4,75% ipotecare rata variabila când rata prim este de 5,5%, sunteti obtinerea adevarat o "prim mai putin .75%" rata. Dar daca rata fix este 5,4% pentru aceeasi perioada, poate simti tu esti achizitie un chilipir. Totusi, fi constient de faptul ca daca modificarile prim valutar (care poate opt ori fiecare an) rata dvs. variabila va schimba. Daca merge la 6%, rata dvs. va merge la 5,25%. (Hypotheque)

Banca Canadei stabileste cota prim opt de ori pe an la intervalele anumit set. In functie de un numar de factori, aceasta poate creste sau reduce rata sau lasati nemodificata. Apoi, ramane o la aceasta rata nou, pâna când intervalul urmator.

Banca Canadei foloseste pentru a controla rata prim de crestere si inflatie. Guvernatorii de Bank of Canada va urmari rata inflatiei, masurata prin IPC (indicele preturilor de consum), si PIB (produsul intern brut). (Hypotheque)

o crestere puternica în IPC (2% sau mai sus) înseamna inflatia si Banca va tinde sa creasca tarifele pentru a împiedica tendintele inflationiste. PIB masuri activitatii economice ale tarii si este, de asemenea, un factor inflatiei, deci este un factor care Bank of Canada tine un ochi pe sa se stabileasca ratele.

În cazul în care PIB si IPC au o rata lenta de crestere, Bank of Canada ratele vor, probabil, mai mici pentru a încuraja investitiile si achizitiile si invers, daca acestea sunt în crestere puternic, acestea vor creste tarifele. (Hypotheque)

TARIFE fixe:

Tarifele fixe sunt stabilite de fiecare creditor si sunt, de asemenea determinate de mai multi factori, cele mai importante care sunt veniturile împrumutatorului portofoliului si costurile de fonduri.

Majoritatea clientilor acasa împrumut acum dai seama ca bancile si alte institutii financiare cumpere si sa vânda credite ipotecare destul de regulat pentru a investitorilor în piata secundara. Ei fac acest "echilibru" portofoliile lor de ipoteci.

Investitorii bancile sa vânda aceste ipoteci oferita sunt, de asemenea, investitorilor în piata de obligatiuni, astfel încât piata ipotecara secundara pentru a concura cu piata obligatiunilor. Daca ratele pe piata obligatiunilor merge pâna, bancile vor trebui sa oferi ratele majorate pe portofoliile ipotecare lor crescând ratele pe ipoteci ei scriu. Când ratele pe pietele obligatiuni veni jos, ratele fixe ipotecare poate veni jos pentru a fi în conformitate cu ei. (Pret hypothecaire)

Acum vezi ca rata dobânzii veti plati pe ipotecare este determinata de deciziile luate de banci, creditori si investitori în pietele obligatiuni, Banca Canada, IPC si PIB. Aceste playere alature toate într o structura complexa care ia o multime de studiu catre experti - hypothecaire Pret.

Ce poate unui consumator mediu face? Cea mai buna solutie este sa colaboreze îndeaproape cu un consultant ipoteca calificate care întelege toate implicatiile acestor factori si cum vor avea un impact asupra nevoile dvs. îndatorarii unic. Numai un broker ipotecare acreditati este capabil sa explica aceste rata dobânzii (precum si alte) aspecte si determina ce strategie dumneavoastra trebuie. (Pret hypothecaire)

No comments:

Post a Comment