Trezoreria stat este completa Cu Money nerevendicate

35000000000 dolari of isn'ta bani nerevendicata mici suma. economiile Multe ar fi dispus sa au aceasta suma la dispozitia lor. Surprinzator, acest cache imens este mincinos latente cu SUA în forma de numerar nerevendicate. În ciuda eforturilor implacabil de US stat Trezorier, numerele mai de oameni sunt cotitura pâna sa pretinda numerar nerevendicata în numele lor. Desi, numarul este în crestere datorita o unitate masive preluate de catre state, gramada de numerar nerevendicata este reducerea la< viteza mult mai putin decât asteptat.

proprietate nerevendicate este una dintre cele mai vechi programelor protectia consumatorilor care au fost în existenta deoarece 1940. Este numai în timpul ultimul deceniu ca a dobândita proeminenta ca numerar nerevendicata început piling sus. Acum, aproape fiecare trezoreriei statului este plin cu bani nerevendicate. Privire la unele dintre cifrele dat jos:

. trezorier Texas este detine mai mult 2000000000 dolar în numerar asteptare pentru proprietarii drept a pretinde.

. California trimis peste 89000 scrisori în o luna amintindu indivizi si întreprinderile sa rascumpere unu $ estimata 50000000 valoare de strazi.

. Florida primit 3300000000 dolar proprietatii nerevendicata de la începutul programului.

Cum este Cash nerevendicate Generat?

Orice numerar sau proprietatea este numit nerevendicata daca nu exista nici tranzactie sau activitate economice legate it pentru cel putin un an. surse comuna de numerar nerevendicata sunt: economii sau verificarea conturi bancare, stocurile latente, uncashed dividende sau controalelor salarizare, restituirile nerealizate, ONU-depozitate cecurile de calatorie, distributiile încredere, neamortizate ordinele bani, platile nerevendicata asigurare sau restituirilor si politicile asigurare de viata; certificatele uitat depozitelor, platilor suplimentare client, depozite securitate utilitate si continutul cutii seif. Multe state asemenea au loterie nerevendicata jackpoturi milioane valoare de asteptare pentru proprietarii drept.

Aproape noua din americani zece au uitat un fel de sus. Acest principal întâmpla timp deplaseaza la un loc la altul. Majoritatea cetatenilor niciodata bother sa finalizeze formalitatile de închidere conturi bancare sau informarea agentiilor financiare conexe despre schimbarea adresa. Acest rezultat în instrumente financiare trimis la adresa lor merge nelivrata si returnate.

guvernele stat au luat masuri legislative pentru proteja aceasta numerar nerevendicata la a merge înapoi la institutele emitent financiare. Dupa un an de culcat nerevendicata, aceste institutii au pentru a reveni aceste la trezorier stat, care la rândul ia efort sa traseze proprietarii si întoarcerea Cotizatiile lor sa le.

Ai Stânga Orice Cash nerevendicate?

Este foarte evident ca inadvertenta ati putea avea lasat niste sau numerar, altele nerevendicate. Puteti poate cred ca o cantitate mica si nu este nevoie deranjez despre asta. Totusi, multi oameni au surprinzator gasit sute de dolari datorate acestora. Multe au devenit bogat atunci când nu l astepta; si multe au gasit o pumn de numerar atunci când prost nevoie de el.

Nu este dificil a gasi daca datorez orice numerar nerevendicate. cautari Online cu websites asemãnãtor http://www.cashunclaimed.com a facut munca usor pentru noi toti. Puteti inserati dvs. sau denumirile membrii familiei dumneavoastra "si afla daca orice numerar este situata în numele lor. Situl ofera toata asistenta aveti nevoie în invocarea numerar.

No comments:

Post a Comment