Aeronavele de brokeraj

Cine spune ca doar imobiliar au de brokeraj? Avioanele pot sa nu fie la fel de fierbinte ca imobiliare sunt dar siguranta este o astfel de lucru ca de brokeraj aeronave. Este posibil sa nu-am gândit ca aceasta sa fie existente, cu exceptia cazului desigur, sunteti în avioane tine. Cat de des auzim de oameni cautat în jurul pentru o afacere avion bun, sau cele care ne întreba daca dorim sa cumpere unul? Si de cate ori intr-o saptamana nu vedem reclame în lucrare despre vânzarea de acest fel? Cine< deranjeaza sa numere?

Care este probabil unul dintre motivele pentru care oricine poate vinde unui avion. Nu sunt disponibile instruiri speciale si nu licentele necesare pentru a asigura pentru o persoana sa vânda unui avion. De ce, chiar si copil de sapte ani poate vinde de avion dvs. daca esti prea ocupat pentru a face chiar tu! Se pune întrebarea, ar vrea cineva sa o cumpere de la el?

Aeronavele de brokeraj, spre deosebire de afaceri imobiliare, nu este reglementata. Aceasta înseamna ca aveti fie foarte atenti, pentru ca, chiar daca exista o multime de brokerii foarte bun in jurul, este posibil sa termine pâna face afaceri cu cei care nu sunt. Încadrati în brokeraj de aeronave fara cunostinte esentiale ale afacerii va costa doar bani si iti da o experienta costisitoare a face cu.

Desigur, exista întotdeauna posibilitatea de a vinde aeronavei tine. Dar daca tu esti destul de bogat sa fie în posesia uneia, atunci probabil ca nu au luxul de a privi jur de cumparatori potentiali. S-ar putea fi în masura sa buzunar toti banii din vanzarea ei, dar te-ai putea pierde mult mai mult de prosti cu timpul tau în calitate de firma dvs. proprii de brokeraj de aeronave.

Aeronavele companii de brokeraj sunt brokerii si dealerii de aeronave, în acelasi timp. Si ceea ce este diferenta lor? Brokeri sunt cei care aduc vânzator si cumparator, împreuna si profiturile prin comiterea dupa vânzare este închis. O dealer este aproape întotdeauna un broker de el. El a cumpara aeronave la aproximativ 10-15% putin decât ceea ce vânzatorul le vinde pentru. Unii dealeri accepta comerciale-in-uri, ca parte a schemei de comercializare a acestora.

O buna modalitate de a "elimina" al aeronavei respective ar fi printr-o companie de brokeraj de aeronave. Toate acestea, deoarece nu exista reglementari care controleaza afaceri de brokeraj de aeronave, este mai bine sa petreaca timpul în alegerea firmei cele mai fiabile. Cele bune va pot oferi cea mai buna oferta si poate garanta cumparatorii de o tranzactie echitabila, de asemenea. Daca trebuie sa decida cu privire la afaceri cu un broker, nu încredinteze proprietatea dumneavoastra la cineva care nu pare sa stie multe despre avioane si a întregii afaceri de brokeraj de aeronave, în general. El poate fi luând doar lectii de la avionul si va lasa sa termina cu cheltuielile inutile.

No comments:

Post a Comment