Riscul de Certificare Curriculum Management si Pregatirea Examen

A deveni un profesionist certificata în orice domeniu poate fi un proces riguros. Some denumiri necesita studiu clasa si pregatirea, iar altii pur si simplu impune ca un reprezentantului trece un examen pe baza cunostintelor lui sau ei. Curriculum-ul este de asemenea important, dar, de asemenea, bazata pe teren. Daca câmpul este unul dinamic, cum ar fi industria financiara, apoi un curriculum ar trebui sa fie dinamica pentru a se potrivi pe teren. În termeni de certificarile gestionarii riscuril
Programul PRM este format din patru examenelor. Asa cum am dezbatut, PRMIA nu impune ca un candidat ia toate cele patru examenelor la un moment dat, nici nu organizatia cere ca examenele luate într-o ordine anume. PRM Examen I acopera teorie legate de finante, precum si instrumentele financiare si piete. In examen II, candidatul va trebui sa înteleaga matematica care însoteste masurare a riscului. Examenul III este un test de practici comune în gestionarea riscului depus, si examenul IV refera la standardele profesionale, comportament, etica, si statutul, stabilite de PRMIA.

Examenele PRM sunt examenele multiple alegere, constând din 120 întrebari tras dintr-o baza de date. Desi întrebari sunt alegeri multiple, existenta unei baze de date dovedeste ca organizatia încearca sa testeze din orice unghi posibil. PRMIA rapoarte ca numai 50% candidatilor sai termina de fapt de certificare cu necesar de 60 rata treci%, astfel, se pare ca examenele sunt destul de dificile. Pregatirea este nestructurat, care este, exista o cerinta reala ca un candidat sa urmeze cursuri. Unul din aspectele mai întâi ca PRMIA subliniaza despre pregatirea examenului este faptul ca de profesionisti in domeniu poate pregati de a face pur si simplu, locurile lor de munca bine.

Organizarea, de asemenea, recomanda candidatilor sa examineze toate resursele disponibile, printre care reviste profesionale, articole, forumurile online, conferinte, si documentatia de procedura. PRMIA ofera un ghid auto-studiu pe care candidatul poate utiliza pentru a evalua zonele în care el sau ea are nevoie de studii suplimentare si practica. Ghidul studiu recomanda, de asemenea lectura în zone anumit subiect. Organizarea recomanda un manual (Manualul de risc profesional Manager), care este scrisa de 35 de autori ca pregatire pentru examenele I II si III. Pentru a se pregati pentru examen IV, candidatul este încurajata sa examineze o lista de lectura furnizate de PRMIA. Dupa candidate stabileste zonele lui sau ei de ameliorare, PRMIA ofertele online si de formare clasa directionate pentru aceste domenii de competenta.

Certificarea FRM din GARP este în schimbare, începând cu octombrie 2009, în principal ca raspuns la revolta financiare ale ultimilor doi ani. În functie de cazul în care un candidat prezinta interes pentru certificare, el sau ea poate sa fie obligat sa ia un examen sau doua examene. Toate examenele FRM sunt alegere multipla; examenul doar cu o parte, care va fi "achizitionate" afara, dispune de 140 de întrebari. Examenul de doua parte este format din 100 de întrebari pentru Nivelul I si 80 de intrebari pentru nivelul II.

În vederea pregatirii pentru structura de examen pe doua niveluri, organizarea asteapta ca candidatul va cheltui intre 150 si 200 ora pentru fiecare nivel. GARP ofera un ghid studiu individual, precum si valorile fundamentale care sunt disponibile ca un pachet de curs ". Manualul FRM este recomandata ca un manual pentru studiu si fiecarui participant poate pregati, de asemenea, folosind examenele practici disponibile de la GARP. Organizarea poate indica, de asemenea, candidati în directia grupurilor de studiu locale si furnizorii terti de curs de partid. GARP nu ofera instruire direct, numind acest lucru ca pe un potential conflict de interes. Exista o biblioteca digitala unde candidati pot gasi informatii si lecturi pe oricare dintre competentele incluse în bateria de examen. Asa cum am mentionat, programa FRM, in forma unor lecturi, manuale, cursuri, modificari regulat, este mai ales a revizuit a se potrivi în noul mediu financiar.

pregatire GARP de ERP si structura examenului este foarte similar cu FRM lui. Candidatii sunt de asteptat sa petreaca 250 ora în curs de pregatire a examenului, care acopera pietele fizice de energie, instrumente financiare comerciale, evaluarea si structura tranzactiilor de energie, managementul riscului in tranzactionarea financiare, precum si divulgarea, contabilitate, precum si conformitatea. Acest lucru este, evident, un curriculum extinsa pentru o suprafata de practica de specialitate. Ca si in cazul FRM, candidatii pot utiliza un ghid auto-studiu, un pachet de curs, o biblioteca digitala, si examene de esantion pentru a se pregati pentru zile examen. Programul de certificare ERP este supravegheat prin practicarea profesionisti, care este în sine un aspect dinamic de curriculum si pregatirea examenului.

De ce este curriculum si metoda pregatirea pentru certificari important pentru organizatia dumneavoastra? În primul rând, un curriculum dinamica asigura ca oricine devine certificate nu vor fi doar expusi la o larga baza de cunostinte, ci si la cunostinta de faptul ca este actual. Acest lucru este important în orice domeniu, dar în domeniul finantelor cunostintelor actuale are o viata proprie. Supravegherea de catre practicieni este de asemenea importanta pentru organizatie, pentru practic motive acelasi: continut trebuie sa fie curente. arii largi, bazata pe competenta sunt, de asemenea, important, pentru ca aveti nevoie sa se asigure ca persoanele desemnate sunt capabile sa functioneze într-o varietate de domenii de cunostinte, chiar daca el sau ea este specializata. Stiind atunci când un anumita functie "sade" în raport cu spectru larg de activitatea financiara este cheia deplaseaza organizatiei înainte.

Ce despre semnificatia auto-studiu? Vom merge în mai multe detalii în acest subiect când discutam competente, dar este important de retinut ca un curriculum auto-ghidate necesita o dedicare si sa se concentreze ca nu toate cursanti poseda. Daca angaja bazeaza pe o certificare precum FRM, PRM, sau ERP, veti sti ca sunteti achiziþie un persoana care este dedicat, poata concentra, si poseda capacitatile sa urmeze prin.

Urmatoare, vom examina recunoasterea si standardele stabilite de certificari gestionarii riscurilor.

No comments:

Post a Comment