Mastering Mutarea Secretele mediu Crossover poate fi extrem profitabile

Asa cum un comerciant, ai nevoie de a stapâni doua indicatori tehnice, care sunt foarte simplu de folosit, dar mai eficiente. Acestea sunt curbelor, iar media în miscare. Aceste doua indicatori tehnice pot fi folosit cu un ochiul liber prin incrunta doar diagrama. Au de lucru pentru toate pietele. În timp ce calcularea medii mobile, perioada de timp utilizate pentru a calcula media este foarte important. fluctuatii mai scurta perioada de timp, mai multe si mai whipsaw. Ce înseamna acest lucru es
mediile în miscare poate fi simpla, ponderate sau exponentiala. În caz de simplu, toate preturile sunt tratate în mod egal în timp ce în ponderate, iar media exponentiala, preturile recente sunt indicate în greutate mai mult, astfel încât aceste medii sunt mai receptive la preturile recente în comparatie cu cele vechi. Aceste medii tind sa netezi actiunii pretul care este mai usor de interpretat si înteleaga.

Pe de alta parte, mediile mai perioada de timp muta lent cu o curba lina care poate fi lent în dând semnale tranzactionare pentru intrarea în o pozitie lunga sau scurta. Acum comercianti multe utilizati o combinatie de lenta si rapida medii mobile în generarea de semnale de tranzactionare.

Majoritatea comerciantilor sa utilizati combinatia a trei medii. comerciantii futures utilizati combinatia ca 4,9 si 18 medii ale perioadei. comercianti stoc utilizarea pe perioade mai lungi ca 40 de zile, 100 zile si 200 de zi, pentru a genera semnale de tranzactionare. Când media scurta perioada de timp traverseaza mediul de unul, acest lucru ofera un semnal de comercializare dar acest lucru trebuie sa fie confirmate. Confirmarea este obtinut atunci când scurt si muta mijlocii deasupra mediei perioada mai lunga.

Atunci când se utilizeaza în miscare crossovere de mediu ca indicator tehnic, ar trebui sa fie de lunga când media scurt, este peste media perioada mai lunga. Si când este mai jos, trebuie sa fiti scurt. The crossover din aceste valori medii pe termen scurt si lung furniza semnalul de tranzactionare de a actiona ca acestea indica faptul ca impuls este trecerea de la o directie în alta. crossover se deplaseaza în medie sunt un instrument important în arsenalul de orice comerciant. Deplaseaza în medie de convergenta Divergentele (MACD), una dintre indicatorul cel mai popular depinde de ele.

Cu toate acestea, comertul cu aceste crossover, ar trebui sa stii acest lucru ca aceste medii sunt ramase în indicatori. Ce înseamna acest lucru este faptul ca acestea dau un semnal despre ceva pretul actiunilor anterioare, care a luat loc deja. Aceste mediile de munca foarte bine într-o piata trend dar nu functioneaza bine în afara trend si pietele instabil.

No comments:

Post a Comment