De ce nu ar trebui sa Refinance Astazi

Ai auzit? de constructie Home este cu 27 la suta fata de acum un an. Efectele de unda poate fi deja vazut încetinirea alte sectoare ale economiei. Da, acesta este un lucru bun pentru inflatie, dar ceea ce cu privire la proprietarii de locuinte? Va casa ta merge pâna în valoare, declin în valoare? Cum va capital de acasa sa fie afectat?

Permite încetinirea si pentru a aborda aceste probleme o la un moment dat. inflatia lenta înseamna ca Federal Reserve nu va creste ratele dobânzii, permitându-<împrumutului potentialul cumparator bani de la banca fara suma fiind mai scumpe în termeni de interes sa plateasca înapoi - ceea ce înseamna ca dvs. de acasa îsi va pastra este valoarea. Cu toate acestea, o prea scazut al inflatiei, de obicei, înseamna ca economia nu este în crestere, si poate semnala alimentat la scaderea ratelor dobânzilor, ceea ce face mai ieftin de a împrumuta bani, si prin urmare pentru cumparator pentru a permite o proprietate mai costisitoare si, prin urmare, pentru tine de a vinde de acasa la un pret mai mare.

Deci, acum, din moment ce rata cresterea dobânzii a fost oprita, cel putin pentru moment, de împrumut bani împotriva capital de acasa ar putea sa nu fie cea mai buna idee. Ca urmare a tendintei actuale, ratele dobânzilor va fi cel mai probabil, nu creste în viitor apropiat, în sensul ca acestea sunt la cel mai înalt punct lor, chiar acum, în sensul ca, daca va asteptati ati putea obtine o oferta mai buna.

Ce altceva mai are acestei încetiniri a inflatiei si pauza de majorarea ratei dobânzii medie? Acest lucru înseamna ca lucrurile nu vor primi mai scump, lucruri de genul cheltuielilor dumneavoastra de zi cu zi. Ea nu va cauza o afacere sa plateasca mai mult în ratele dobânzii, costul caz contrar, trecut în jos pentru a consumatorului în ceea ce priveste o crestere a preturilor. Luati, de exemplu, o firma de transport. Daca costul de împrumut bani pentru aceasta companie dublu, aceasta companie va avea de a percepe clientilor sai mai multi bani, este clienti, eventual, inclusiv companii de produse alimentare, care va creste pretul produselor lor în magazine, companii electronice, care vor creste costul lor aparat de fotografiat, calculatoare, telefoane mobile in magazinele, si asa mai departe. Deoarece acest crestere de pret nu va fi necesar, cu cheltuielile fiind stabil, toata lumea va ajusta strategia lor de stabilire a preturilor în consecinta si va face în curând din nou bani. Dar, apoi, din nou, o data nu exista bani in plus, acolo va fi inflatiei, si ratele dobânzii va creste, pâna când devine prea costisitoare pentru companii pentru a împrumuta. Si dupa o perioada de timp a ratelor va scadea, iar ciclul va începe din nou.

Imaginind ca acum suntem o vârf, a ratelor dobânzilor, aceasta este, probabil, în favoarea dvs. sa astept înainte de a împrumuta bani pe echitate casa ta, ca si când ratele dobânzilor începe sa cada, va fi capabil sa împrumute mai mult, la un pret mai ieftin si care nu în favoarea asta?

No comments:

Post a Comment