Rearanja datoriilor card de credit cu Remortgages si Securizat Credite

Dupa ani de asupra cheltuielilor, cei mai multi oameni dintr-o data pâna la trezeasca fapt si sa încerce sa rezolve pozitia lor financiara precara.

Este doar prea usor pentru a deveni implicat intr-o masa de împrumuturi, credite etc carduri, ca oamenii de publicitate pus atât de multe bunatati în fata noastra pe o baza de zi cu zi.

Cand suntem copii pe drum spre scoala, afise publicitare semn de la noi despre ultimele designer de haine, jocuri, etc pe care le simtim, pur si simplu trebuie
De îndata ce suntem acasa de la scoala, la sfârsitul zilei, ne bate la cap parintii nostri sa cumpere aceste obiecte pentru noi.

Am întotdeauna, chiar si la o vârsta frageda, ca sa aiba ca fiind bune sau chiar mai bune jucarii, jocuri si haine ca prietenii nostri, si niciodata nu ia în considerare pentru o fractiune de secunda ca familia noastra sunt mai putin bine decît al lor.

Acesta este motivul de formare pentru viata noastra financiara viitoare, atunci când vrem, vrei si vrei, fara a lua în faptul ca noi, eventual, nu îsi pot permite sa cumpere toate lucrurile care ne-o dorim.

Deseori, atunci când vom merge la universitate sau colegiu, ne intalnim cu prietenii, care sunt mult mai bine celebru decât noi, ci ne prosteste încercam sa facem totul si du-te peste tot ceea ce fac.

Ei merg la sudul Frantei fiecare mai sa-si petreaca doua saptamâni, se bucura de toate plaje, restaurante scumpe si cluburi de noapte, care sunt mult mai interesante în acel moment al anului decât în aproape oricare alta, ca faimosul Festivalul de la Cannes are loc în luna mai.

Sedinta de baut o Armagnac într-o seara într-un bar pe plaja, ai prins vederea actorul preferat.

schi prietenilor tai în St Moritz la Craciun, si astfel încât sa nu prea.

Când începeti sa lucreze, tendinta cheltuielile continua, asa cum o face dupa casatorie si cumpara o casa pe care le furnizeaza în cel mai bun

Cardul de credit soldurilor munte pâna veti gasi ca acestea sunt dificil de manevrat, iar acum este la ultima, care va decideti sa ceara sfatul datoriei.

Dupa cum ati cumparat proprietatea acum câtiva ani acum, ar trebui sa aveti capital în proprietate pe care le puteti utiliza pentru a rezolva situatia datorii te gasesti în dupa ani de nechibzuite de cheltuieli.

Daca dvs. de proprietate este evaluata la spune 300000, si soldul dvs. ipotecare este de 150000, capitalul ar fi diferenta dintre cele doua, si anume 150000

Puteti utiliza o parte din capital pentru a strânge fonduri printr-o remortgage si un împrumut securizat pentru a aranja de consolidare a datoriilor, care va lasa o mica de rambursare, în loc de carduri de credit numerosi, etc

împrumuturi garantate sunt disponibile pâna la 100.000, sau uneori mai mare, la o VTL maxima de 85% pentru solicitantii de angajati si 75% pentru angajat auto.

Puteti obtine un Remortgage la un maxim de 90% VTL.

Ratele Remortgage începe de la 0.84% în prezent si care au credite garantate tarife începand de la de la 9%, care pot salva în mod evident, o mare parte din bani atunci când sunt utilizate drept credite de consolidare a datoriei care achita carduri de costisitoare de credit pâna la 40 apr%.

No comments:

Post a Comment