Previziunile financiare din Regatul Unit ca nimeni îndrazneste sa-ti spun

Sa ne recapitulare în primul rând pe scena Marea Britanie financiara pe parcursul ultimilor 10 ani sau asa si semne de avertizare care a aparut pe parcursul acelui deceniu.

Pentru cei vechi suficient pentru a aminti - Îti amintesti de roaderea unghiilor Statistica lansat în fiecare luni afisarea contului Marea Britanie comercial mondial - al balantei de plati? Pâna de curând nu oricine amintesc vazut ei în ultimii 10 ani? Guvernul Muncii convenabil le ascuns de vedere ca pozitia de tranzactio
Erau anii asa-numitul boom (atunci când guvernele prudente au fost pune bani deoparte pentru o zi ploioasa), cu locuri de munca si imigratie necontrolata. Dar în spatele scenei o schimbare majora in ocuparii fortei de munca a fost constatata. De fabricatie si locurile de munca productive în sectorul private erau încadrate rapid în timp ce locurile de munca in sectorul public au fost escaladarea.

O jumatate încercarea de copt de control al acestei datorii în crestere, iar taxele de interes a fost rulat afara. Guvernul si sa asa-numitele "experti" a decis sa vânda rezervelor Marea Britanie aur si alte active (asa cum sa dovedit, la preturi jos rock), plus multe industrii-cheie li se permitea sa cada sau sa fie cumparate simplu avantajos catre proprietarii din strainatate.

Un alt plan genial a fost elaborat de catre guvernul apoi la set-up un nou (ceea ce sa dovedit a fi stirbe si costisitoare), organism numit Autoritatea Serviciilor Financiare (FSA) de a prelua monitorizarea si controlul sectorului bancar - fost efectuate rezonabil succes de catre Banca Angliei. Stim cu totii la un cost modul nostru de care sa dovedit!

În cazul în s. .. lovit Fan 2 ani în urma, atunci Guvernul si sa piese scumpe gura declarat public ", dar nu am avut aceasta idee a fost vine si este o problema globala". Sigur sa dovedit a fi o problema globala, ci mai multe tari sunt în curs de dezvoltare intr-o forma mult mai bine decât Regatul Unit Regatul Unit are acum cel mai mare datoria de orice tara europeana.

Are nevoie chiar de experti costisitoare pentru a anticipa ceea ce stie orice copil scoala? Nu poti cheltui mai mult decât câstiga pe o perioada de 10 ani fara a executa în dificultati reale. A fost doar o chestiune de timp ... si, de acum scapat de sub control, bancile s-au dovedit a fi de catalizatori. Deci, medicilor de spin avut un vinovat gata. Sa dovedit atentia de la proasta gestionare brut al finantelor al tarii de catre functionarii publici si politicienii Muncii a scapat de sub control, platite în plus bancherii.

Deci, hai sa trecem la ziua de azi. Marea Britanie are un Noul guvern de coalitie, care încep sa spun si fac multe din lucrurile pe dreapta - dar nu le-au într-adevar rezistenta si de curaj de a face ceea ce, de exemplu, Canada a urma cu 10 ani atunci când au fost difuzate în probleme financiare? Ma întreb? Majoritatea politicienilor Marea Britanie au o evidenta mai degraba saraci.

Privind în perspectiva exista unele amenintari evident grave din Regatul Unit si alte tari occidentale. Sigur Orientul Mijlociu ridica probleme actuale si potentiale de viitor, dar cea mai serioasa amenintare pentru economiile Occidentului este din Asia. Toata lumea este constienta de faptul ca China a fost inundarea piete de consum cu produse ieftine subcotare echivalente Vest semnificativ. În timp ce companiile occidentale sovai si nu merge din China, mai puternica. contul Chinei de comercializare cu restul lumii este doar minte suflare. Dar nu uita doar la China - Economia Indiei este în crestere prea rapida. Oricine calatoreste la Asia nu poate decât sa observati eforturilor facute de ei pe toate. Educatia este dând acum nastere la multe care au niveluri mai ridicate de alfabetizare decât Regatul Unit Populatiile sunt de lucru foarte greu de a vedea oportunitatile care sunt acum la îndemâna acestora. Ei sunt minte unica si nu sunt înca împotmolit de distractii cum plata pentru programele sociale nu îsi poate permite. Asia încep sa motor dar nu a fost înca luat în treapta - dar va fi - si daca nu exista o mare re-gândim si provocare din Occident va merge pe ne-verificate.

Aceasta imagine oarecum deprimant ne duce inevitabil la un an nu poate prea departe unde somajul în Occident continua sa creasca si de viata standardele toamna. Întrucât, din Asia revers va fi valabil. Nu o urmeze, prin urmare, faptul ca imigratia în Occident devine emigrare - in Asia. În timp ce Asia sa accepte unele dintre resortisantii proprii spate - din cauza supraaglomerarii si pentru a evita problemele sociale putin probabil ca acestia sa accepte persoane de diferite rase si culturi în special occidentali (care au durat atât de mult pentru a scapa de mult timp în urma ca nu).

Raspunsuri pentru poporul Marea Britanie, pentru a evita acest scenariu nu poate fi decât foarte bont si la obiect.

Uitati de Imperiul - nu aveti un mai. Sunteti acum un jucator mondial de mijloace foarte modeste - actioneaza si sa plateasca în consecinta. Restrictionarea Social programe la ceea ce iti poti permite - nu iesirile de usor mâna de lucru la timizi. Re-construi o cultura a având o etica a muncii unde tu unic a lua de la viata ca ai pus inch recunoasca ca sindicatele au distrus mai multe companii britanice din ultimii 20 de ani decât orice razboi facut-o. Exista înca unele merge mai departe de companii britanice - pune toate astfel de societati pe un soclu si sa ofere stimulente financiare pentru altii a ajunge acolo prea. Hard Lumea Marea Britanie acum gaseste în sine tavaleasca în testamentul nu favorizeaza it manifestare - asa-numitele "relatii speciale" sunt pe cât de mica adâncime poseta. Întari up - vorbi - uita corectitudine politica si hype mass-media si de a invata pentru a deveni obiectiv orientate înca o data.

Apoi, poate - doar poate - va exista un viitor în Regatul Unit pentru britanicii de mâine tineri.

No comments:

Post a Comment