Wall Street cu Street principale: Stiri, opinii si Comentariu: 06/12/2005

Vina pe weatherman fie radarele Doppler, foarte putina zapada a lovit nord-est în aceasta dimineata si ca a putut efect pietele de petrol de azi de pe partea negativa. Ford cauta sa trim jos, Nike pune pe ea de adidasi, Google conecteaza publicitate, cu consuma, cu un clic.

Ford (NYSE: F) a anuntat ca acestea sunt în cautarea de a reduce grasimea prin închiderea opt plante de Nord-Est. Întrebarea este va acest deveni o tendinta în industria Auto SUA? , Cu GM pe corzi si acum, Ford închiderea
Time Warner (NYSE: TWX), Time Warner pare a fi care au o schimbare de inima cu directia lor, care se refera în America Online. Deci, spre deosebire de vânzarea diviziei de acesta arata ca acestea pot fi pastrarea divizarii si, probabil, nu de alegere. De nimic de a vinde aveti nevoie de un cumparator, ci numarul lor de a face sens, în conformitate cu rapoartele eticheta de pret ale acestora a fost aproape dublu ceea ce strada a estimat valoarea de a fi. Microsoft si Google poate fi parteneri buni motor de cautare pentru AOL, care ar face sens. Deci vom urmarire cu povestea asta dezvoltare în saptamânile urmatoare. Time Warner a fost închisa la 18.23 dolar pe zi de luni.

Google (NASDAQ: GOOG) fiind inovatorul industria de internet, permite doar apel le "III", este adaugând consecvent noi functii si inovatoare este motor de cautare. combina târziu lor listari galben pagina cu un rasuciti, consumatorii pot vizualiza fapt o listarea si faceti clic pe un buton sa aiba compania selectat le numim. Acest lucru nu va revolutiona doar functionalitatea de pagini online, galben dar va avea un impact pe fata de publicitate pe Internet. Deci, ca obiective de pret au fost anuntate oriunde de la $ 420 440 dolari o cota pentru Google, sa nu fie socati daca ar putea exista un stoc împartit coboara stiuca pentru ao face mai accesibile pentru investitorul mediu sa detina o bucata de una dintre cele mai rapide companiilor în crestere de pe planeta. Google închisa la 405.85 dolari.

Nike (NYSE: NKE) este în crestere constant este parts toata lumea piata, acestea au devenit piata lider încaltaminte în Europa precum Statele Unite. veniturile lor au crescut ca ceasul ultimii trei ani merge de la 10700000000 dolar în 2003 la 13.7 dolari miliarde în 2005. Deci, Nike ruleaza înca în cursa de a fi cel mai domina de încaltaminte si îmbracaminte companie sport din lume. Nike a fost închisa la 87.33 dolari luni.

Intervoice, Inc (NASDAQ: INTV) este o voce si solutii de companie datelor, aceasta industrie consta din doua mari jucatori în joc, Comverse Technology (NASDAQ: CMVT) si Nortel Networks (NYSE: NT), exista loc pentru Intervoice? , Si intotdeauna am place underdog, de obicei, stocul este la o reducere, dar eu sunt de pe gard la acest moment, asa ca vom fi uitat la acest stoc de peste urmatoarele câteva luni a obtine o mai buna idee îndrumarea acestora. Intervoice fost închisa la ora 8.79 dolari pe zi de luni.

Protalex, Inc (OTCBB: PRTX) si-a inceput Etapa I studiu clinic PRTX-100, acest studiu este sa presupunem ca pentru a evalua siguranta, tolerabilitatea, farmacocinetica si imunogenicitatea PRTX-100 la voluntarii sanatosi. Acum, acest lucru ar putea sa fie un factor cheie in succesul lor daca studiile se dovedesc a fi pozitive aceasta companie mica ar putea fi la o reducere. Dar haideti sa vedem daca acestea sunt la o data fazei I studiu clinic a fost finalizat. Protalex închisa la 3.00 dolari on Luni.

Pastrati tau ochi pe RELM wireless (AMEX: RWC) si Comunicatiilor WebEx (NASDAQ: WEBX), vom fi urmatoarele aceste si inclusiv l în unul din segmente noastre viitoare.

La registru pentru a primi Wall Street-te la newsletter Main Street, zilnic du-te la site-ul nostru si faceti clic pe sectiunea Newsletter.

Louis Victor

NAMC Newswire

888-463-9237

Informatiile continute în acest document este opinia lui Louis Victor si sunt destinate a fi utilizate strict in scopuri informationale. Trebuie sa stiti ca domnul Victor tentative de a se asigura de corectitudinea informatiilor continute în analizele el publica. Nici una din informatiile continute în acest aviz reprezinta o recomandare de catre dl Victor, New Age concepte media, nici Newswire NAMC ca orice speciale de securitate, portofoliul de titluri de valoare, tranzactie, sau o strategie de investitii este potrivit pentru orice persoana specifice. Trebuie sa va face propriile decizii independente cu privire la orice de securitate, portofoliul de titluri de valoare, tranzactie, sau o strategie de investitii mentionate în program. Companiile care sunt discutate în acest aviz nu a aprobat declaratiile facute în rezultatele trecut, acest aviz Louis Victor nu indica neaparat de performanta viitoare.

Nici dl Victor, New Age Media Concepte nici Newswire NAMC garantiile orice rezultatul specifice sau de profit, si ar trebui sa fie constienti de risc real de pierdere în urmatoarele orice strategie sau Investitiile Avizul postate aici. Aceasta opinie contine previziuni care implica riscuri si incertitudini. Acest material este doar pentru scopuri informationale si nu ar trebui sa fie interpretata ca o oferta sau cerere de oferta de a cumpara sau vinde valori mobiliare. Strategia si investitii dezbatut pot fluctua de pret sau o valoare si este posibil sa ne întoarcem mai putin decât ati investit. Înainte actionând pe orice informatiile continute aici, tu trebiue a considera daca este adecvat pentru circumstante dvs. particular si puternic considerare solicita recomandari din partea dvs. consilier financiare proprii sau investitii.

Ludovic Victor, New Age Media Concepte nici Newswire NAMC nu sunt licentiate brokeri, dealeri broker, formatorilor de piata, bancile de investitii, consultanti de investitii, analist sau subscriere. Ar trebui sa fie constienta de faptul ca New Age Media Concepte este adesea compensat pentru eliberarea analize, recomandari sau avize cu privire la societatile special. Avizul sau urmare, nu este impartiala si tu trebuie sa considere acest aspect atunci când evalueaza declaratiile domnului Victor's referitoare la o companie.

No comments:

Post a Comment