Contul de mare comerciant volum - Merita Achizitionarea One

Ma simt o nevoie de a merge înapoi la baza. Dupa ani de audierea fraza comercianti de mare volum, am întâlni înca unele ruleaza perfect întreprinderile care nu au dobândit propria lor ridicat cont de comerciant de volum. Când m-am spune execs despre posibilitatile oferite, spun ei vor examina cererea de unul. Mi se pare ca aceste companii au ajuns la echilibrul lor, si în acest punct, ci doresc nimic sa mentina. Eu spun altfel. Echilibrul in afaceri este moartea. Cautati dezechilibru constant -
Ce este BEEF TA?

Prietenul meu este absolut sincer cu mine,. El spune ca nu are nimic de-a face cu echilibrul. Este doar faptul ca aceste businessmani nu au prins, cu tendinta de a accepta carduri de credit online. Sigur ca ei accepta carduri de credit, în afara de verificari obisnuite si carduri de debit ocazionale, dar pe care le utilizeaza numai un POS si alte echipamente de prelucrare manuala. Si desi au auzit de procesare virtuale, ele sunt iffy despre aplicarea, din cauza incidentei ridicate de frauda asociate cu ea.

Volum mare NU ESTE risc ridicat?

Deci, poate ca nu s-au educat ei însisi destul de bine despre mare comerciant de cont volumului. Sau poate ei au gresit. Permiteti-mi sa fac doar în mod clar. Unele dintre aceste execs pot avea însel chiar ridicat al volumului timp de mare risc. Aceasta este cam ciudat. Volum mare se identifica în mod unic de toate altor conturi de comerciant ridicat de risc. Cum? De simplul fapt ca nu trebuie sa implice activitati asa-numitele ilegal ca jocurile de noroc, pornografia, etc mare volum înseamna pur si simplu transacts dvs. de afaceri de la un minim de 10.000 de dolari dolari lunar probabil, 10 milioane dolari USD si chiar sa depasim acest lucru.

Daca vânzarile dvs. sunt considerate de mare volum si înca nu sunteti înscrisi la servicii de un nivel ridicat volum comerciant de cont furnizorului, unde ai fost ascuns?

Acum, lasa-ma în jos lista beneficiile de a avea un cont de comerciant de mare volum:

1. VIRTUAL TERMINAL

Odata ce este de pâna cont de comerciant si sunteti gata de a accepta carduri de credit, este posibil ca furnizorul Dvs. va lasa sa controalele procesului si a altor forme de plata care utilizeaza un terminal virtuale. Daca tu a face calculele, nu doar va pastra functiile de limita de vârsta a afacerii dvs., va patru ori, de asemenea, probabil de vânzari cât mai curând ati achizitionat terminalul virtuale.

2. Economii si cotele reduse

Volumul mare de comercianti profesa ca noul cont a ajutat sa le salvati mii de dolari pe an, cu reduceri si promotii. În plus, daca afacerea dumneavoastra este considerata cu risc crescut si esti înscris la o banca off-shore, ai privilegiul de a taxa redusa si interferente non-guvernamentale.

3. DECLARATIE / istoricul contului RAPORTARE

Pastrarea numarului de tranzactii dumneavoastra daca este zilnic, saptamânal, lunar sau anual este extrem de importanta pentru afacerea dumneavoastra. furnizorii de cont usura povara dvs. plus va ofera acces rapid la declaratiile contul dvs. daca doriti sa vizualizeze online.

4. PROTECTIA de frauda

Este sensul simpla comuna de a aplica numai pentru o cont mare comerciant de volum care ofera protectie de frauda. Acesta este numarul unu motivul pentru care unii comercianti nu doresc sa faca primul pas spre aplicare. Un sistem sofisticat de criptare SSL sau ca baza de date a 128-bit va asigura nici un furt de identitate se va întâmpla. Aceasta conduce la chargebacks mai putin.

5. SHOPPING CART

Cum faceti afaceri dumneavoastra ramâne acelasi cu exceptia faptului ca clientii vor gasi usurinta mai mult în cumpararea produsele si serviciile dumneavoastra. Pentru o discutie cos de cumparaturi on-line, consultati "Streetsmart Sfaturi in alegerea dvs. online Cosul de cumparaturi".

Linia de fund: Aceasta simplifica procesul de afaceri. Desigur, daca nu se poate ajuta dar trebuie dubioase, aveti mereu o alternativa: Vand propriul sistem de plata gateway. În cele din urma, de beneficiul real de baza de a obtine o înalta cont de comerciant este ca volumul destul de mult toate de investitii pe care le pune întoarce la tine si pe termen lung, va reduce costurile dvs. în timp ce ajuta exponential va creste vânzarile.

1 comment:

  1. Bună, vreau doar să le spun tuturor că am primit împrumutul meu de 1.000.000,00 USD de la programul de investiții pentru împrumutul domnului Ben și sunt 100% contact legitim prin e-mail: 247officedept@gmail.com sau Trimiteți-i text pe WhatsApp + 1-989-394-3740 . dacă căutați finanțare de 100% la o rată scăzută de 2% în schimb.

    ReplyDelete