Bancile High Street si financiar de intermediere

Ce este de intermediere financiara? Este o parte foarte importanta a modului în care functioneaza institutiile financiare si îndeplineste functiile lor de zi cu zi. organizatiile financiare trebuie sa reuneasca persoane fizice si organizatii care au aceleasi nevoi, fie sa imprumute bani sau împrumuta bani.

Întreprinderile si persoanele fizice poate fi segmentat în trei categorii în functie de pozitia lor financiara.

1. Excedentul sectorul

Savers, persoanele cu un cash flow pozitiv - car
2. Deficitul sectorului

Exact opusul pentru sectorul excedent "acestor persoane nu acopera cheltuieli acestora si necesitatea de a împrumuta pentru finantarea deficitului.

3. Sectorului echilibrata

Poporul din sectorul cheltuieli echilibrat îndeplinesc lor, cu un venit egal - ele sa acopere facturilor si nu trebuie sa împrumute, însa ele nu au venit sa împrumute excedent.

Fi fluxul de numerar fluctueaza cei mai multi oameni si de afaceri nu sunt niciodata în "sectorul echilibrata" - cea mai mare va fi în excedent (numerar bogat) sau sectorul de deficit (numerar saraci). Este mai des pentru a va deplasa dintr-o pozitie la altul, în mod regulat.

Dificultate pentru excedentul si a sectorului deficitul este gasirea reciproc si ajungerii la un acord adecvat cu privire la modul de a acorda împrumuturi. Aceasta problema este baza a ceea ce bancile si alti intermediari financiari nu - le aduc de numerar bogat creditori la lichiditatile saraci debitori.

Bancile si institutiile financiare link-ul sectorului excedent la sectorul deficitului, ele pot împrumuta bani toate acestea în nume propriu si sa-directe în sectorul deficitului de si sa faca o marja de pe rata dobânzii la care se imprumuta.

În cazul în care banca împrumuta în nume propriu, aceasta actioneaza ca principala. Valoarea pe care o împrumuta un debit si devine o parte din datoriile bancile. Marja de banca face prin raspândirea între rata a dobânzii a împrumutat bani si a ratei dobânzii pe care o imprumutat de bani.

Riscul la banca este debitorul asupra sectorului excedent poate renege pe afacere, si nu platesc banca bani.

Clientii din sectorul excedent si deficit pot fi clasificate ca indivizi, afaceri, firme, guvern si organismele din sectorul public si a altor banci.

No comments:

Post a Comment