Is Offshore bancar juridice?

Is larg bancare legale? Aceasta este o întrebare de multe ori a cerut aceste zile, astfel cum a diferite natiuni sa încerce sa scoaba jos de pe paradisurilor fiscal offshore si bancare offshore. Si în timp ce bancare pot ridica sprancenele în anumite cercuri, sau invita dezaprobatoare comentarii din partea politicienilor încercarea de a echilibra bugetele si pentru a maximiza veniturile fiscale, de fapt este bancar offshore este perfect legal.

Cu toate acestea, ajuta daca prima clarifice situ
Offshore înseamna pur si simplu un alt loc decât tara de resedinta. Deci, daca sunteti în Statele Unite ale Americii, atunci a avea un cont bancar în Marea Britanie ar fi considerate off-shore. Sau daca locuiti în Australia si au un cont bancar în Singapore apoi ca ar fi offshore asemenea. Nici unul dintre aceste locuri sunt cunoscute paradisuri fiscale, desigur, dar nu-de-mai putin acestea ar fi considerat "off-shore" daca mizat acolo, dar nu locuiesc acolo.

Deci, în timp ce un cont offshore pot fi foarte bine într-un paradis fiscal nu trebuie sa fie.

Exista diverse asociatii negativa cu paradis fiscal termenul "", asa cum aceste tari sunt larg percepute ca fiind locurile în care personajele dezgustator face tranzactii dubioase de afaceri sau mai rau, angaja în spalarea de bani. Dar adevarul este, un paradis fiscal este pur si simplu o tara unde fie nu impozitul venitul este platit, sau fiscale mai putin comparativ cu alte tari.

Motivatia pentru o tara sa devina o taxa redusa sau inexistenta paradis fiscal este, de obicei pentru a obtine anumit avantaj competitiv. Ei fac acest lucru, oferind si servicii financiare încorporare concepute de a atrage afaceri externe - si de impulsionare a economiei locale. Si aceasta este, de obicei, esenta de ostilitate fata de astfel de locuri. Majoritatea tarilor dezvoltate occidentale au o componenta mare socialiste economiilor lor, unde taxe ridicate sunt folosite pentru fondul diverse programe sociale bunastare. Deci, atunci când unele tari mai mic sau elimina impozitul lor pe venit atrage fireste cei care cauta de a plati impozit mai putin - atât companii si persoane fizice.

Faptul este, orice natiune suverana are dreptul de a stabili propriile reguli de impozite si cotei de impozitare care încearca sa le impuna. Si este fireasca, pentru a exista o concurenta fiscala in lume. Fara ea, natiunile s-ar gasi nici un obstacol pentru cresterea impozitelor si ar fara îndoiala sa exploateze noi toti în acest proces. nivel redus de impozitare si nu natiunile fiscal oferi o contrabalansa importanta pentru tarile ridicat al taxelor si existenta unei concurente fiscal este sanatos si nu ar trebui sa fie descurajat.

Deci, daca vedeti avantajul de a bancare din alta tara - offshore - atunci sunteti sigur liber sa faca acest lucru. Si a furnizat traiesti intr-o tara fara controale la schimb valutare - care este cea mai mare parte a lumii dezvoltate - transferarea apoi de fonduri pentru a-un cont bancar de peste mari este o chestiune simpla, si cum am spus 100% legal. Totusi, pot exista complicatii, daca nu stiti regulile propria tara si reglementarile în vigoare.

Va dau un exemplu. Daca esti un cetatean american sau resedinta, atunci sunt obligati sa raporteze existenta oricaror conturi bancare offshore, cu un sold de $ 10.000 sau mai mult - sau existenta de conturi în care echilibrul totala este de peste 10.000 de dolari. Esti permite sa aiba ca bani de mult cât doriti în contul - dar trebuie sa raport. Cele mai multe alte tari nu au aceasta cerinta.

Un alt exemplu ar fi existenta diferitelor fonduri de transfer cerintele privind raportarea. Acestea variaza de la tara la tara, dar sa spunem ca ai vrut pentru a transfera 50.000 dolar din contul dvs. bancar intern la un offshore o -, atunci e foarte probabil operatiunea ar fi raportat de catre banca dumneavoastra, ceea ce înseamna ca ar trebui sa notifice autoritatilor competente care le-a fost facut.

Având în vedere aceste cerinte potentiale raportare alta cauza evidenta ar fi, "Si ce daca sunt avantajele bancare larg?". Si raspunsurile posibile sunt multe. Acesta poate sa caute mai multa securitate, mai mult de confidentialitate financiare, pentru a diversifica monede, sau ca relatiile de afaceri de peste mari face au o astfel de cont bancar este necesar.

Având acces la valuta devine tot mai utila, date fiind fluctuatiile salbatice intre valoarea acestor monede. Chiar acum, de exemplu, dolari SUA este pe o tendinta pe termen lung în jos, din cauza fundamentelor economice negative care afecteaza tara. Aceasta înseamna ca cineva din interiorul Statelor Unite, ale caror fonduri sunt exclusiv în dolari SUA, este probabil pentru a vedea valoarea din economiile lor erodeaza în timp. economii Holding asemenea intr-o moneda puternica ar fi o decizie rationala, si folosind un bancare offshore pentru a realiza acest lucru ar fi o strategie sanatos financiare.

La sfârsitul zilei, având în vedere natura nivel mondial a trai si de afaceri, e perfect natural pentru oameni sa ia în considerare deschiderea unui cont bancar în alte tari în cazul în care pot vedea orice câstig personal de a fi avut de la ea. Si atâta timp cât acest exista cerere vor exista întotdeauna motivele si modalitati de a bancii offshore.

No comments:

Post a Comment