Restructurarea Dans - Cât timp va fi aceasta treaba?

Pietele financiare au continuat sa fie lovit de niste vesti proaste, care are cea mai mare parte a fost ignorat. Între timp, indicatori-cheie ca raspândeste de obligatiuni si nivelurile de capital, au recuperat de la, iar în multe cazuri îmbunatatit dincolo, unde au fost când a fost fortat Lehman Brothers a licita adio.

Astfel, se pare ca ni se poate intra în faza de lacomia de teama / ciclu de lacomie, ci cât de mult cu acest alerga faza?

Poate mai mult decât crezi, atâta timp cât Dance c
Sa începem cu problemelor legate de datoriile suverane si unul din leaganele civilizatiei, Grecia. Problema de a obtine toate cele mai mari economii din Europa (cu exceptia Marii Britanii) pentru a conveni asupra unei monede unice si o sursa unica de politica monetara, politica fiscala dar lasa fiecarui stat membru în final, a ajuns .... datorita deleveraging mai mare urmat de cel mai mare Releveraging în Istoria Lumii.

Grecia este doar prima din câteva state care folosesc euro care va fi cu care se confrunta muzica venind din cauza datoriilor. The balsam unui Europene / solutie FMI este doar o solutie temporara. Si, în ciuda afirmatiilor contrare sau ministru de finante, singura modalitate fezabila în problema pentru Grecia este restructurarea datoriei.

Cu credite mai suverane din Europa gata sa urmeze calea grec, exista doua alternative de neconceput la restructurare: Ia tarilor UE sa fie de acord sa aiba un singur organism de hotarâri ale politicii fiscale, pan-europene, sau la sfârsitul experimentului monedei unice.

Oh, este de fapt una mai mult de neconceput, dar alternativa posibila: Sa tulburat fiecare tara dau faliment si apoi restructurarea datoriei sale. Pare a fi de restructurare pe front-end ar fi mult mai bine.

De restructurare trebuie sa apara de asemenea pe Wall Street.

Desi Goldman Sachs este acum în atractii ale SEC, nu cred ca restul Street a mainile curate. Dupa cum sa mentionat în saptamâna trecuta la Quadrant de Nord-Vest (pe site-ul Aliantei strategica a activelor), problema aici este una de conflicte amestecate care trebuie sa fie îndeplinite cu o doza puternica de caveat emptor.

Indiferent de ceea ce este dinti despre în continuu, Strada trebuie sa vin la constientizarea faptului ca un fel de restructurare în modul de afaceri este efectuata trebuie sa apara. Daca acest lucru înseamna solutia Volcker, comercializarea tuturor instrumentelor derivate la o bursa, si / sau altceva nu este cunoscut.

Asteptati-va sunetele de restructurare sa vina din Wall Street, dupa ce realizeaza evident acest moment: Toate protectia banii pe care doresc sa arunce la Congres nu se va opri noastre de agenti de vanzari comandat în curent continuu de a fi mai preocupat cu obtinerea re-ales (printre-o mare anti-Wall Street Angst) decât obtinerea platilor în numerar.

Urmatorul pe lista de restructurare sunt agentiile de rating, lackies dorintelor Street a putinei mai complexa si opaca de valori mobiliare. Conflictele sunt amestecate in evaluat plata evaluatorii evidente si a venit timpul pentru bloviating Congresului. Poate ca agentiile de rating vor veni, de asemenea, mai departe, cu o propunere de restructurare a propriilor lor; insa, va dura mai mult decât bloviating pentru ca aceasta sa apara. Agentiile de rating sunt creaturi destul de nebulos pentru alegatorului mediu. Bancile mari au cladiri mari care le fac mult mai usor pentru alegatori sa dispretuiasca.

Si, înainte de a parasi agentiile de rating, au initiat recent o restructurare a ratingurile lor de obligatiuni municipale. Rezultatul - câteva state au acum rating mai bun - in ciuda dificultati în finantarea municipala, în general, zdrobitoare prin SUA

Daca sunteti încercarea de a nivelului de egalitate, ar trebui sa va fi cu adevarat scadere bar, în acelasi timp? Da, spun agentii, care sa indice catre uniformitate între platformei lor globale. Sa dovedeasca faptul ca coerenta pot fi strigoi a mintii agentie de rating.

Intre timp, pe care administratia încearca sa împinga de restructurare ipotecare rezidentiale, creditori pentru a mari proiecte imobiliare comerciale sunt fortati sa se restructureze altceva pe care le recunosc mari pierderi nerealizate - sau asa cred ei. Utilizarea banca bun vechi / abordare banca rea si aplicarea acesteia la ipoteci cu probleme comerciale este o cale de a "rezolva" problema, desi nu rezolvarea problemei la toate.

Este cu siguranta incepe sa simti ca suntem intra în faza de lacomia a pietelor; si creativitatea spatele de restructurare va permite, fara îndoiala, sa roll-a lungul de ceva timp. Dar, asa cum în timpul modei cu subprime, trebuie sa cerem ", cat timp va fi aceasta se intampla?"

Sau, asa cum grupul rock anii '70 Ace profetic cântat o data:

Cât timp are acest duci fost 'on?

Well, va prieteni cu convingerile lor de lux

Nu va admite ca este parte a unui sistem,

Dar nu pot ajuta, ci sa aiba banuieli meu

'Cause I nu este destul de prost ca mi se pare.

Si tu spus ca nu au fost niciodata intendin "

Sa te desparti de scena nostru în acest fel,

Dar nu exista nici o utilizare în pretendin ",

S-ar putea sa se intample orice zi.

No comments:

Post a Comment