Mentinerea la curent cu KPI Ultimele Finante Tendinte

Sa fost mult timp stabilit ca KPI finantarea juca un rol foarte important in succesul oricarei afaceri, indiferent de marimea si mandatul pe arena. Nu e de mirare cât de multe companii, chiar si cele mai mici, sunt acum de instituire sistemelor lor foarte proprii de KPI-uri si masuratori pentru a gestiona si operatiunile de performanta ale întreprinderilor lor. Totusi, doar deoarece aveti deja un sistem metric ruleaza destul robuste pentru intreprinderi dvs. nu înseamna ca trebuie sa întrerupeti< deja cauta modalitati cuprinda mai buna si mai sa includa si îmbunatati KPI dvs. existent. Astfel, exista o nevoie sa pastrati un ochi pentru noile tendinte în arena.

În prezent, avem patru noi tendinte de a privi în când vine vorba de incorporarea KPI pentru finantare. Primul refera la instrumentele de rol orientat KPI. Proiectat în principal pentru întreprinderile care sunt mici sau medii ca marime, a acestor instrumente sunt cele care tine cont de toate procedurile de afaceri care merg despre. Evaluarea este, de asemenea, abordate de aceste instrumente în toate diferitele proceduri care au loc.

Îi este asociat doua tendinta de integrare. Datorita importantei stabilit de KPI în arena, mai multe aplicatii si mai multe sunt integrate direct în aplicatiile de birouri de astazi si organizatii. Din cauza acestei integrari, exista acum legatura mai usor precum si punerea în aplicare mai usoara a toate platformele existente peste tot. Acest lucru este cu siguranta una tendinta care poate ajuta la orice mici-sau întreprindere mijlocie obtine pârghie suficienta pentru a obtine lucrurile sa mearga modul în care ar trebui. Daca sunteti titularul unei astfel de întreprinderi, atunci asigurati-va ca sa te uiti în aceasta tendinta special.

Îi este asociat treilea tendinta la datele de specializare. În zilele vechi, a fost destul de greu pentru managerii de a ajunge pe mâinile lor pe date specifice, dupa caz, în special pentru ca nu a fost prea mult date la proces si începe cu. Acum, cu specializare de date, un sistem mai precis este implementat, care sa permita accesul usor la datele cu caracter specific. Cu aceasta vine realizarea obiectivului de date de cooperare, de asemenea.

Bun thing despre toate prezentului este ca aceste sisteme târziu performanta gestionare au înca scopul initial al KPI în minte. Sistemul ofera înca manageri vizualiza o pasare valoros de ochi de performanta si progres ale companiei destul de usor. Si din cauza punerii în aplicare a instrumentelor rol orientate spre KPI, este cu siguranta mai usor sa se ocupe de nevoile specifice ale departamentelor specifice, daca aveti nevoie pentru a aborda nevoile de operatiuni, customer service, contabilitate, chiar si de vânzari.

Un alt avantaj masive pe care acest nou sistem are la curea sale este faptul ca, culegerea de date se face mult mai repede de la început. Înainte, s-ar lua literalmente saptamani si luni pentru manageri de a se acumula datele necesare si generarea rapoartelor semnificative, iar rezultatele pentru niveluri diferite ale întreprinderii. Aceasta noua abordare transforma practic întregul proces in jur, de taiere înapoi aceste saptamani si luni de zile doar.

Delving în tendinte noi KPI finantare este cu siguranta o miscare înteleapta ca orice afacere sau întreprindere ar trebui sa analizeze. Cu sisteme de management mai rolul-orientat în tractarea, acest lucru este ceva întreprinderi mici si mijlocii ar trebui sa puna mâna pe.

No comments:

Post a Comment