Granturi - Intelege Scopul lor înainte de a aplica

Oul toata lumea de la aur pentru elevii sa întreprinderilor oamenii de stiinta sa este de a obtine o subventie de a face ceva. Exista o serie de carti si informatii pe web în ceea ce priveste cele mai bune metode de a face acest lucru. Unele surse sunt mai bine decât altele, dar multi oameni care solicita subventii pierde padurea din cauza copacilor.

Cererea de subventionare medie este foarte interesant de citit. De ce? Pai, marea majoritate a solicitantilor par a fi cu adevarat reusit sa înt
Iti dau un exemplu. Acum câtiva ani un prieten de-al meu era interesata în care traiesc în Europa de Est. El a solicitat o serie de subventii juridice care au fost disponibile de la guvernul SUA. cererile lui erau toate de-a lungul liniilor de a oferi formare în procese litigii civile avocati si profesia juridica în aceste tari. El nu putea întelege de ce el a fost obtinerea de refuzat stânga si dreapta.

M-am uitat la el a fost acordarea de pachete care se aplica. Raspunsul a fost incredibil de evidente. Subventiile s-au adaptat fata de propuneri care vor cuprinde stabilirea proceselor de instanta si elaborarea constitutionale legislative. Pune-un alt mod, agentiile care ofera fonduri nerambursabile au fost cauta pe cineva pentru a ajuta la înfiintarea instantelor si legislatie nu scrie, cineva sa-i învatam est-europeni cum sa dea în judecata pentru neglijenta!

Granturi pot fi forme critice de sustinere, indiferent de ceea ce încercam sa facem. În acest economie, acestea sunt destul de mult critice. Pentru a lua pe ei, este vital sa intelegeti misiunea organizatiei, oferindu-le, indiferent daca sunt private sau publice, si ceea ce încearca sa fie atins. Daca ideea ta nu se potriveste în acest domeniul, nu pierde timpul tau sau al lor, prin aplicarea de ceva aveti nici o sansa de a obtine.

No comments:

Post a Comment