Impactul Credit Crunch pe Copier Industrie

Nu pare sa fi fost o crestere la anchetele prima data de la trei industrii principale din ultimul trimestru, acestea includ; agentiile recuperare a creantelor, la gradinite si agentiilor închirierea. Acest aflux de investigatii indica faptul ca aceste industrii sunt, de fapt, prospera în timpul crizei creditelor si s-au extins suficient sa justifice detinerea sau de leasing un fotocopiator. Informatii ca asta pot merge o cale de a judeca cat de criza creditelor afecteaza industria din Marea Brit
Este clar ca piata de locuinte a fost afectata într-un mare fel de criza creditelor, mai ales acum ca ipoteci sunt mai putin disponibile. Acest lucru a fost reflectat pe piata fotocopiator, cu activitatea de mai putin provenind din constructii de locuinte si de dezvoltare a industriei, ci o crestere substantiala în anchetele de la agentiile de închiriere. Aceste modificari sustin faptul ca oamenii sunt alegerea de a închiria de proprietate ca pe piata nu este destul de stabil pentru a cumpara.

Ideea de leasing, mai degraba decât de cumparare este de asemenea reflectata în industria de fotocopiator, cu întreprinderile mai ales pentru a scoate acordurilor de închiriere pe fotocopiatoare, mai degraba decât de cumparare aceste dispozitive. Acesta poate fi un rezultat pozitiv al rontait de credit ca echipament birou de leasing nu poate da doar de pace de spirit, dar, de asemenea, permite companiilor sa tina pasul, cu noi tehnologii foarte. Desi a existat o crestere a dificultati în obtinerea companii de leasing au trecut de lichidare, nu pare a fi o incetinire in industrie fotocopiator ca oameni sunt înca upgrade la noile modele de a profita de mai mici cheltuielile de functionare si tarifele reduse de leasing, precum si ca o mai mare eficienta energetica. Multe companii sunt, de asemenea constatare de care au nevoie de a face marketing mai mult pentru a ajunge la tinte privind vânzarile si astfel fac o buna utilizare a instalatiilor lor culoare in-house.

Cercetarile au aratat ca la gradinita si de îngrijire a pietei de pre-scoala are crescut cu 5% în ultimul an doar, ceea ce explica de ce o cantitate mare de cereri pentru fotocopiatoare au venit de la acest domeniu recent (telegraph.co.uk / stiri / newstopics / politics/education/2437850/Nursery-school-demand-soars-as-older-mothers-return-to-their-careers.html). Este posibil ca este posibil sa nu mai fie linistitor suficient sa aveti doar unul dintre parinti sa lucreze ca, potrivit Daily Mirror, 1 din 5 oameni sunt îngrijorat de faptul ca ar putea pierde locurile de munca (mirror.co.uk / stiri / top-povestiri / 2008/09/30/credit-crunch-britain-the-grim-statistics-115875-20761018 /). Cuplata cu grijile asupra bunurilor detine si cresteri potential ipotecare, acesta ar putea fi fortându ambii parinti sa lucreze înapoi la scurt timp dupa nastere copiilor si crescând astfel nevoia gradinite.

Au fost multe discutii si dezbateri în ultimele câteva luni, despre care sunt industriile fiind afectate de criza creditelor si multi oameni au incercat sa fac predictii despre care vor fi afectate pe termen lung. întreprinderile Multi au remarcat afecteaza de criza creditelor, ci din cautarea la noi afaceri în industria fotocopiator, se pare ca nu toate întreprinderile au fost afectate negativ. Probabil ca rezultatele acestei investigatii indica faptul ca întreprinderile si publicul sunt mai atenti despre cum si unde îsi vor cheltui banii lor, care ar putea rezulta într-un climat economic mai stabil în viitor.

No comments:

Post a Comment