Casa Ipoteca-Ce termeni ai nevoie?

Ipoteca este de un împrumut securizat conceput pentru a finanta oameni cumpararea unei case sau a proprietatii. Acesta este un imprumut pe termen lung, care foloseste casa ca garantie. Deci, in cazul in care debitorul nu a fost în masura sa plateasca împrumutul, creditorul (societatea de credit ipotecar, banca, creditare si institutii), putem bloca casa-l vânda.

Exista doua tipuri de baza de credit ipotecar casa: ipotecare cu dobânda reglabile si cu rata fixa ipotecare. Aceste 2 variaza în în
Reglabile Tarif Ipoteca (ARM)

De asemenea, numit de credit ipotecar rata variabila, ipotecare cu dobânda variabila reglabila a taxa lunara în functie de comportamentul ratei dobânzii nationale. De obicei, o rata a dobânzii fixa este stabilita pentru 1, 3, 5 sau 10 ani perioada, in functie de alegerea a debitorului. Cu alte cuvinte, dobânda anuala este fixa în primul an, primii 3 ani, primii 5 ani, sau 10 ani. Dupa ce termenul initial, APR este stabilit periodic pentru a face fata cu dobânda curenta.

De ce sa alegi ARM?

Ratei dobânzii nationale poate coborî în timpul perioadei de împrumut. Acest lucru va scadea în jos dvs. lunar si va ofera economii de bine. Puteti de asemenea alege între termeni diferiti oferite si profita din plin de împrumut. ARM va va permite sa propria casa mai repede decât rata fixa de împrumut.

De ce este greu sa depinda BRAT?

Niciodata nu poate depinde de tot ceea ce este incert, mai ales atunci când vine vorba de dvs. finantelor. ARM depinde de rata nationala. Atunci când rata este mare, plata merge cu ea si invers. De asemenea, calcul diferita pentru plata lunara face dificil pentru debitorilor de a anticipa cât de mult vor plati în viitor.

Cu rata fixa ipotecare.

Acest tip de credit ipotecar este adesea oferite fie la 15 - sau 30 de ani termen. Cu rata fixa de împrumut este caracterizat sale pentru viteza constanta de plata lunara. Cu alte cuvinte, cu rata fixa de împrumut ofera una si aceeasi plata lunara pe tot parcursul vietii a împrumutului. Si pentru ca rata nu se schimba, nici o activitate pe piata sau ceva care va influenta ratei dobânzii a împrumutului nu vor afecta plata lunar. Deoarece de aceasta natura de plata, cu rata fixa ipotecare ramâne sa fie mai populare printre doua.

De ce sa alegeti cu rata fixa ipotecare?

În afara de motivul prezentat mai sus, cu rata fixa ipotecare va poate furniza mai bine planul pe termen lung. Ca platile dvs. lunare nu sunt influentate de ascensiunea si decaderea a ratelor, veti sti cat de mult iti va plati 5, 10, 15 sau 30 de ani de acum.

De ce este greu sa depinda cu rata fixa ipotecare?

Nu pentru ca puteti sa profite de o plata lunara fixa înseamna ca aceasta este întotdeauna cea mai buna alegere. Când luati cu rata fixa ipotecare, te-ai supus la plata dobânzilor la primii ani ai creditului. Întelesul, dupa câtiva ani de plata a, institutia de creditare detine inca cea mai mare parte proprietate ca plata merge mai ales de interes. Acest lucru este mai putin avantajoasa daca preferati sa aiba un proces rapid de proprietate etape a casei.

În plus, comisionul lunar este mai mare decât rata ipotecare ajustabile, deoarece creditorul a fost de a compensa eventualele pierderi viitoare in cazul creste rata de interes national. Si dupa ceva timp atunci când ratei dobânzii scade, singura modalitate de a profita si inferioara plata lunara este de a refinance casa ta, care poate da mari riscuri.

Care sunt lucrurile pe care le ar trebui sa fie constienti de pe o rata fixa ipotecare?

1. Multe companii ipotecar, ca parte a strategiei lor promotionale, si ofera viteze de introductiva, care pot crea o iluzie ca veti plati mai putin pentru a împrumutului. Dar, dupa câteva luni, când promo expira, plata lunara lastarii pâna care nu poate fi accesibile pentru tine.

2. Min rata dobânzii pe parcursul primelor luni a împrumutului nu este pe deplin de economii. Daca nu este pe fix mai mare rata dat atunci când Promo introductive expira, de la rata de economisire este transferat catre punctele de platit.

3. Creditul de 15 ani are mai mare plata lunara care va permite sa propria casa mai repede. Ea are, de asemenea, mica rata a dobânzii.

4. Creditul de 30 de ani are de plata lunare mai mici. Ea are o rata a dobânzii usor mai ridicate.

No comments:

Post a Comment