Conturi High Merchant Risc

Când sunteti considerare un cont de comerciant risc ridicat, ajuta sa l combine cu un cont bancare offshore a primi asezari în o setare confidential duty-free.

Offshore conturile comerciant da tu beneficiul unor volume mai mari vânzari deoarece sunteti permitând clientii dvs. capacitatea sa platiti prin card de credit.

Ca regula general, atunci când înfiintarea un cont de comerciant prin intermediul temeiul o companie offshore exista câteva fapte tu trebiue a fi constienti de:


de con
Cu un cont comerciant va trebui sa afla ce durata de timp va fi între vânzarea si primirea fondurile, precum cât de des veti fi platit. De exemplu, cu anumite companii bancare offshore, acestia platesc o data pe saptamâna. Unele companii au o intarziere de trei saptamâni, care nu este mai putin frecventa. Furnizorul cont de comerciant poate necesita sa aveti cel putin 20,000 dolari fiecare luna în facturare acumulate pentru trei luni precedente. Aceasta înseamna nu trebuie completati o cerere pentru un cont decât daca sunteti capabil sa dovedeasca le ca puteti face le un profit cu Billings va asteptati sa colecteze în domeniul 20.000 dolari. Aceasta face dificila pentru unele societatile sa obtine efectiv un cont de comerciant; urmare, multi sunt întoarse.

Daca sunteti o companie ca experientele o rata chargeback ridicat, dincolo de 1% la 2% gama, exista o buna sansa ca contul negustor poate fi închisa. Totusi, unii furnizori negustor cont va lucra cu dumneavoastra a reduce rata dvs. chargeback înainte muta la pasul final de închidere contul dvs., ales daca dvs. rata chargeback este mai sau egala la 3%. Aceasta este mai mult un regula generala, degraba decât o cerinta ale oricarui prestator cont de comerciant; dar acelasi timp, o companie care arata a va ajuta sa reducerea chargebacks dvs. poate fi abordam in pentru.

Unele tari au o rata ridicat de chargebacks, care este foarte o problema frauda, astfel unii furnizori negustor va bloca acele tari din chiar aplicarea.

Exista, de asemenea frauduloase furnizorii offshore negustor care tu nevoie sa fie constienti de. procesoare frauduloase va lasa sa procesul valoare câteva luni "vânzarilor care sunt pastrate în un fond holdback chargeback. Ei fac scuze a motivului pentru acestea nu sunt releasing aceste sume si pastreze amânarea pentru 2 la 3 luni mai apoi închideti contul dvs.. De exemplu, sa spunem ati fost facturare 30.000 dolar pe luna si au o 10.000 dolari rulant 10 fond holdback%, dar amintesc, ei nu ati platit tu pentru 3 luni, aceea sunt sedinta din 100.000 dolari valoare de banii. Veti vedea niciodata ca banii dupa acestea ati închis contul dvs., indiferent de ceea ce este declarat în contractul lor Avizarea o revenire de bani dvs. dupa o perioada de 6 luni.

No comments:

Post a Comment