Offshore Secretele Protectia Asset Ele nu vrea sa stii

, Pentru fiecare persoana medie afluent vine momentul pentru a începe gândesc la viitor: si anume protectia activ si pregatirea pentru mai rau.

Desi putem spera toate pentru cel mai bun, viata ne arata ca cei care sunt pregatiti castiga timp si de timp din nou.

Ei nu doar incredibil de bogat, care au sa se gândeasca la aceste lucruri, aceste zile e cineva care câstiga de fapt bani care pot însusi gasi în pericol de a obtine incadreaza si railroaded de catre un avocat sau oficial guvernamen
Modurile în care puteti fi surprinsi sunt diverse.

"Urmarirea penala selectiva" înseamna ca cei cu activele vizibile sunt departe mai probabil pentru a obtine un act de acuzare penala.

legislatiei scandalos decaderea civile se asigura ca guvernul poate confisca aproape tot ce ai proprii, pe baza unui "pont-off" sau suspecte raport de activitate, care contine nici o dovada reala.

Una dintre cele mai bune moduri de a va proteja împotriva acestui tip de eventualitate nefericita este prin mentinerea activelor într-un bolt-hole ca numai puteti gasi. Adesea, aceasta va veni sub forma unei conturi bancare offshore sprijinit de o societate offshore sau încredere pentru a va proteja identitatea si sa pastreze magazin privat de avere un secret.

Aici sunt cele 5 factorii cei mai importanti sa se ia în considerare atunci când alegerea unui cont bancar secreta:

1) cont fizice ar trebui sa fie amplasate cât mai departe din tara dvs. de cetatenie posibil. Daca locuiti în SUA, ceea ce înseamna o tara cu legaturi putin sau deloc american, distanta geografica si o banca prefereably localizate în afara UE (din Statele Unite ale Americii intergrates ce date proprie cu tari UE si are acces la lor).

2) Contul bancar offshore ar trebui sa fie usor accesibil, cu de acces online si un card de credit / debit de a retrage fonduri dvs., care lucreaza pe plan international.

3) Contul este ideal nu sunt detinute în numele dumneavoastra. Conturile ca majoritatea a proteja succes de confidentialitate (si de aceea cele mai bune active de protectie fror) sunt cele în numele unei companii off-shore. Daca aceasta societate offshore este situat intr-o jurisdictie secrete in directorii companiei nu sunt numite, atunci devine extrem de dificila pentru a afla cine detine conturi. În plus, "directorii candidat" sau chiar "candidat" titularii de cont poate fi folosit în fata un cont, dar acest lucru este mai scump.

4) Banca ar trebui sa aiba nici o înregistrare numele tau. Vei fi surprins cât de usor raspunsul la aceasta întrebare este, cu toate ca sa un raspuns pe care medicii cel mai larg ar prefera sa fie pastrate .. secrete

You banca prin intermediul unei alte entitati. Bancare, cu o alta entitate în larg ca o companie de trust sau încredere în larg este cel mai eficient mod scutului identitatea ta. În timp ce banii sunt detinute în numele entitatii, prin intermediul acordurilor de încredere va scris clientul pastra detinerea legala.

Cinci) Spune abosolutely nimeni altcineva nu despre contul dumneavoastra. Numarul un motiv pentru care cele mai secrete cui-gauri sunt pirzed deschise nu este prin intermediul investigatiilor FBI-ului, sau recenzii de tranzactii internationale, ci prin vîrf-off-uri de fiinte umane. Oamenii mai putin ca stiu despre averile tale si acolo unde este, mai bine pregatit va fi.

Probabil ca v-ati decis ca este momentul sa te pregatesti împotriva indiferent de soarta vor aduce. Probabil credeti ca înca pe OK pentru a astepte câtiva ani, si cred despre el. Dar, amintiti-va ca, de îndata ce un caz juridic este în miscare, împotriva ta, sansele de a trece de succes fondurile offshore picatura exponential. Cu cat mai devreme va decideti sa va protejati, cu atât mai confortabil va fi 10 sau 20 ani pe linie.

Noroc, si Noroc!

No comments:

Post a Comment