Dobânzile sunt Ipotecile doar o idee buna?

Daca sunteti în cautarea unui start, dar stiti sigur ca plata unui credit ipotecar va fi un canal de scurgere grave asupra finantelor dvs., apoi, probabil, ar trebui sa uite la obtinerea unui interes doar ipotecare. Daca nu sunteti sigur despre ce ipotecare este doar un interes si cum va poate ajuta, atunci acest articol va poate oferi cu câteva sfaturi utile despre cum un interes doar ipotecare.

Ce este un interes numai ipotecare?

credit ipotecar Un interes este numai un credit ipotecar c
Cum va plati înapoi de capital?

Desi nu a plati capitalul înapoi direct prin platile lunare ipotecare, platiti indirecta de capital. Platiti pentru capital prin unui fond de investitii sau suma alte forfetare. Deci, în loc de rambursare de capital dvs. de credit ipotecar în fiecare luna, prin platile ipotecare, va platile pot lunare intr-un fond de investitii. În afara de fondurile de investitii, celelalte metode principale pentru a achita de capital sunt:

Economie

Trecerea la un credit ipotecar de rambursare

Un alt suma forfetara cum ar fi mostenire

Care este avantajul de acest lucru?

Desi pe care le faceti în continuare platile lunare într-o fond de investitii, care aceste plati sunt susceptibile de a fi mult mai mici decât platile ipotecare lunare v-ar plati la un credit ipotecar de rambursare normal. platile dobânzilor pe singurul Tau va fi redusa în fiecare luna si, astfel, daca nu va puteti permite sa plateasca o multime fiecare luna, la acest moment, credit ipotecar un interes doar ar fi o buna idee. De asemenea, ideea este ca banii pe care puse în fondul de investitii vor maturiza si a lasa tu cu suficienti bani pentru a achita capital la sfârsitul termenului de credit ipotecar precum si lasându-va, cu ceva bani in plus.

Exista riscuri?

Desigur, exista o serie de riscuri potentiale de a obtine un interes doar ipotecare. Prima problema este ca, daca sunteti în speranta de a achita capital prin trecerea la o ipoteca de rambursare mai tarziu, va fi platiti înapoi mult mai multi bani decât daca a început la un credit ipotecar de rambursare. Desi ati putea gasi greu chiar acum, obtinerea unui credit ipotecar de rambursare sa începeti cu ar fi o optiune mai buna. Cu toate acestea, riscul principal implicat, cu interes doar credite ipotecare este ca fondul de investitii ati configurat nu va fi suficient pentru a plati înapoi de capital la sfârsitul termenului de credit ipotecar. Daca nu se poate plati înapoi de capital, atunci ai putea ajunge pierde casa ta într-un moment în viata ta ca va lovi cel mai puternic tine, cum ar fi la vârsta pensionarii.

Daca sunteti de gând sa scoata un interes doar ipotecare, asigurati-va ca metoda de finantare utilizati este sigur, si ca aveti planuri de urgenta daca fondul este insuficienta pentru a plati înapoi de capital. Daca veti face acest lucru, atunci obtinerea unui interes doar ipotecare poate fi o modalitate foarte buna de a mentine platile în acelasi timp, mici va îmbunatati dvs. de venit.

No comments:

Post a Comment