Cum sa fii Banker Your Own

Cu majorarea preturilor din cauza inflatiei, uneori, nu este o idee buna de a pune mai banii din banca si lasati-o sa câstige interesele mici, care sunt adesea oferite de institutiile financiare. Puteti sa va pastrati de fapt propria banii si sa investeasca o în timp ce în valoare de proiecte care vor câstiga mai mult interesele.

Dar, exista oameni care pur si simplu nu puteti pastra banii lor, indiferent cât de mult doresc. Acestea sunt cele care nu poate controla economiile lor si ar merge
Daca, însa, sunt decis deja asupra învatarii pe cont propriu. Aici sunt câteva sfaturi pe care, speram, va vor ajuta în a fi un bancher la banii proprii. Nu va faceti griji, este usor de real si ce este mai mult, nu trebuie sa aiba o afacere sau gradul de finantare pentru a face sa functioneze.

Sa fie comise.

Nu folosind bani pe care le-ati câstigat în cumpere lucruri frivole nevoie de o multime de disciplina. La urma urmei, cine nu ar vrea sa aiba atât de multe lucruri frumos? Angajamentul de a economisi bani cu adevarat si de a reduce cheltuielile este probabil cel mai important factor în procesul de învatare sa fie bancher dumneavoastra.

Trebuie sa dezvolte auto-disciplina de a petrece numai atunci când aveti nevoie si sa cunoasca diferenta între necesitate si de lux. Acest lucru nu este ceva care este usor de facut, dar în timp, o va afla în cele din urma elementele de baza ale economisi bani.

A face înregistrari

Economisirea de bani nu implica numai ca în unele pastrarea loc sigur. Trebuie sa fie în masura sa tina cont de ceea ce sunteti depunerea în contul dvs. de auto-facute mai ales daca este un loc care este foarte accesibil pentru oamenii din jur.

Tina evidenta bani pe care le pastrati. Nu este chiar atât de greu. Aveti nevoie de doar câteva jurnal sau lespedea de mormânt care va vor ajuta sa organiza înregistra dumneavoastra. Cu aptitudini matematice simple de plus si minus, sunteti gata sa plec!

Înregistrarile sunt foarte importante nu doar în mentinerea dvs. finantelor, în vederea placinta cu mere. Veti fi, de asemenea, putea doar sa stiu cât de mult sunteti în stare pentru a salva. In acest fel, va fi capabil sa stabileasca amounts tinta si sa te pâna la nebuni depasi fiecare obiectiv.

Nu doar l pastrati. Invest!

Be bancher propriul dvs. nu înseamna ca va fi lasat doar banii sa stagnanta în unele sertar în camera dumneavoastra. La fel ca si cu pastrarea banii în banca, sa gaseasca modalitati pentru banii tai pentru a câstiga interese. Investeasca în anumite afaceri sau în timp ce în valoare de proiect. Împrumuta l la cineva cu interes. Cumpara unele proprietate.

Nu este adevarat, nici un drum. Cel mai important este de a gasi modalitati de a face aceste da nastere dolari dolari mai mult. Care este dupa tot ceea ce este facut în bancile, cu exceptia ca banii într-o banca câstiga foarte putin interes. Provocarea este de curs pentru a gasi modalitati de a lasa banii câstiga mai mult interes.

Fie strict

Unul dintre lucrurile care fac bancare atât de convenabil atunci când vine vorba de economisire a banilor este faptul ca este greu sa se retraga de la ea. Desi bancomate face multi bani la dispozitia publicului, nu schimba faptul ca înca mai trebuie sa mergeti la o masina si sa retraga. Banii nu este prea disponibil pentru tine.

No comments:

Post a Comment