Patru Investitiile Carry "Protectia Guvernul 'Asset - Dar cu limitari

Protejarea bunurilor dvs. din plângerile neloiale sau fara justa cauza este o parte importanta a financiare si de planificare imobiliare. Dar, înainte construi un plan general de protectie a activelor, ar trebui sa stii ce protectia guvernul ofera pentru categorii de investitii 4. Mai jos, am privire de ansamblu la care esti - si nu sunt protejati si cu unele limitari pentru aceste 4 investitii categorii: planuri de calificare, de asigurare de viata, anuitati, si gospodarie dumneavoastra.

pla
Aceste planuri transporta protectie federale împotriva creditorilor sub faliment. Ei nu transporta protectia împotriva creantelor fiscale guvern sau legatura domestice creantelor asociate cu divort sau sprijin copil.

Toate planurile angajatorul pensionare au protectie a creditorilor nelimitate în faliment. IRA dvs. personale sau Roth IRA este protejat dar numai pâna la 1,000,000 dolari dolari - exceptia cazului era deplin finantat de o rollover la un plan companie.

Protectiile ramase de investitii a acestor sunt reglementate de catre stat. Dar suma si natura protectia variaza cu fiecare stat. So tu nevoie la verifica regulile starea tale. Cu toate acestea, ar trebui sa fie constienti de ce probleme sunt pentru fiecare investitie.

Planurile Calificata - scurt a creantelor faliment Pentru orice actiune în justitie scurt de faliment, dreptul dvs. de stat se stabileste cât protectia dvs. activelor calificate planului au. legile statului variaza de la protectia oferita pentru:

retragerile * planul,

* Planurile mostenit beneficiarul

Cele mai multe state vor scuti activelor calificate planul dar numai timp ce acestea sunt în cont de retragere. Unele state, desi, limita scutite de actiuni de creditor. Limita se poate 200.000 dolari sau ceea ce este "în mod rezonabil necesar" sa sprijine proprietarului si a lui sau ei în întretinere în timp ce satisface o parte din creantele creditorilor. Desigur, fraza "rezonabil necesare" promoveaza litigii prin reclamantilor.

IRAS dvs. poate fi vulnerabile. Functie de how trebuie protectia de stat dvs. da IRAS individuale, activele dvs. poate fi better off în planul compania dumneavoastra decât reporteaza în IRA dumneavoastra.

Viata asigurare si Anuitate Protectia Din nou, aceste sunt reglementate prin legilor statului dvs.. Unii vor protejeze valoarea de rascumparare în numerar de asigurari de viata precum si platilor anuitate de la creantele creditorului. Alte state va restrictiona protectie numai pentru interesul acordat unui beneficiar necesare pentru sprijinul sau.

Ca un exemplu, acele state cu protectie buna a activelor proteja valoarea proprietarului numerar împotriva creditorii a proprietarului. statele neperformante nu va proteja nici de asigurari de viata de la toate, sau a proteja doar veniturile care sunt platite beneficiarilor atunci când asigurat moare. În cazul din urma, beneficiarul are într-adevar prea putina protectie, deoarece creditorul poate intestin valoarea în numerar a contractului lasând foarte putin sau nimic pentru beneficiar.

În mod similar, scutiri pentru anuitati nu protejeaza întotdeauna valoarea proprietarului de numerar în anuitate. Deci, pentru a beneficia de scutirea, proprietarul trebuie sa annuitize de anuitate si a începe sa luati plati. De asemenea daca exista o scutire de stat care permit plati anuitate pentru dumneavoastra "de sprijin", pazeste-te ca acest lucru poate va lasa cu o suma foarte mica.

scutiri Homestead Masura în care Homestead dvs. - adica dvs. principal trai resedinta-este protejat este determinat de starea dvs. Homestead Act; si prezenta variaza foarte mult între state. Deci youll 'nevoie la verifica afara limita starea dvs..

Dau seama ca vacanta sau al doilea acasa, nu este protejat de scutirea de un stat gospodarie. Si o scutire Homestead nu te proteja de o lien impozitul federal.

Un imobil de planificare în contradictie cu scutiri de stat general, pentru scutiri de stat sa va protejeze, activul protejate trebuie sa fie detinute în nume propriu. Dar apoi, acele active sunt prinse în proprietati dumneavoastra în scopuri de impozite imobiliare federale. Si pentru marile mosii, taxele federale Estate pot dura pâna la 55% din valorii acestor active.

Deci, bogati ar trebui sa uitam despre scutirile de stat în favoarea de a transfera activele lor de trusturi sau de alte entitati pentru beneficiul mostenitorilor lor. Aceste dispozitive pot fi buna pentru protejarea acestora de la creditorii viitoare precum si ravagiile impozitului pe bunurile federale.

Amintiti-va, veti gasi extrem putine sau deloc protectie în conformitate cu scutirile de guvern pentru cereri de despagubire împotriva ta pentru impozite si ordinele interne de relatii - cum ar fi suportul copilului. Aceste cereri afecteze majoritatea oamenilor. Cu toate acestea aceste categorii patru de investitii mai sus poate fi de ajutor din programul dvs. de protectie atu pentru unele dintre activele dumneavoastra.

No comments:

Post a Comment